Κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές εδώ και τρεις μήνες, αλλά σε λίγες ημέρες θα ολοκληρώσει την πορεία του. Το «Greece’s Next Top Model» θα αποχαιρετίσει το κοινό την ερχόμενη Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, με έναν τελικό που θα έχει πολλές εκπλήξεις. 

Κάτια, Κέισι και Άννα Μαρία θα κληθούν, αρχικά, να αναδείξουν πανάκριβα κοσμήματα σε φωτογράφιση που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στη δεύτερη δοκιμασία οι τρεις παίκτριες του ριάλιτι θα πρέπει να ποζάρουν σε ένα μεγάλο πάρτι όπου θα συμμετέχει όλο το «GNTM», ενώ στην τρίτη δοκιμασία τα κορίτσια θα έχουν στο πλευρό τους τους συντρόφους τους οι οποίοι και θα ποζάρουν μαζί τους με φόντο την Ακρόπολη.

Η παίκτρια που θα καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του «Next Top Model», για τη φετινή σεζόν, θα γίνει πλουσιότερη κατά 50.000 ευρώ, θα κάνει αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με κορυφαίο πρακτορείο, θα ποζάρει για το εξώφυλλο περιοδικού μόδας αλλά θα έχει και ακόμη μία έκπληξη από τους κριτές ως έπαθλο, το οποίο δεν έχει ανακοινώσει ακόμα η Βίκυ Καγιά.