Σε συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Δευτέρας, η γνωστή παρουσιάστρια κάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα να... συμμαζευτεί. 

Όπως είπε: «Εδώ έχουμε ένα θέμα, αν και τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Γιώργο. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του. Ο Λιάγκας έχει ξεπεράσει λίγο τα όρια. Έχει ξεφύγει. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο, ενώ είναι έμπειρος και έξυπνος παρουσιαστής, κάνει κάποια πράγματα που δεν ταιριάζουν και στον ίδιο επειδή είναι και πατέρας. 

Δεν συγχωρώ στον Γιώργο κάποια σχόλια που γίνονται στο πάνελ που αφορούν συνειδήσεις, αξιοπρέπειες, κάποια πρόσωπα που έχουν παραπάνω κιλά και όπως και το τελευταίο συμβάν με τον τύπο και τη φοιτήτρια που δεν μου άρεσε καθόλου αυτού του είδους ο σχολιασμός. Κλείνουν οι πόρτες στα σπίτια και οι άνθρωποι έχουν σοβαρά προβλήματα. Περιμένουν από εμάς τους παρουσιαστές να δουν πώς θα χειριστούμε κάποια πράγματα για να πάρουν μια ελπίδα, ένα φως. Εάν εμείς γελάμε, λοιδορούμε ή χαζολογάμε, δεν είναι σωστό νομίζω. Δεν θα πρέπει να συμβαίνει. Πες μου, έχω άδικο; Είναι ωραίο το φαινόμενο αυτό; [...] Ο Γιώργος Λιάγκας με σχολιάζει από την αρχή. Βγαίνει και λέει διάφορα πράγματα. Εγώ μπορώ να απαντήσω στον Γιώργο Λιάγκα και να τον βάλω στη θέση του. 

Κάποιοι άλλοι πρέπει να τον βάλουν στη θέση του και να καταλάβει πως παρουσιαστής δεν είναι αυτό που κάνει ο Γιώργος Λιάγκας. Μπορεί να κάνει κάποια άλλα πράγματα πολύ καλά. Δεν τον ακυρώνουμε σαν παρουσιαστή. Του λέμε λίγο να συμμαζευτεί και να δει τα πράγματα. Βέβαια ο καθένας παρουσιαστής εξαρτάται από το πώς θέλει να τον γράψει η τηλεοπτική ιστορία. Είναι στο χέρι του». 

Έκανα δέκα εξωσωματικές 

Η παρουσιάστρια μίλησε επίσης για τις προσπάθειες που έκανε προκειμένου να απαοκτήσει παιδί.

«Έχω κάνει αρκετές παύσεις τηλεοπτικές και συγκεκριμένα και για προσωπικούς λόγους. Έκανα παύσεις και την περίοδο που ήμουν στο πικ της καριέρας μου γιατί ήθελα να κάνω παιδί. Σταμάτησα για δύο χρόνια, έκανα 10 εξωσωματικές στην Ελλάδα, μετά πήγα και στο εξωτερικό να κάνω εξωσωματικές γιατί είχα τον διακαή πόθο και την επιθυμία να γίνω μαμά. Οπότε, σταμάτησα την τηλεόραση και αφοσιώθηκα σε αυτό το πράγμα, στο να προσπαθήσω και να καταφέρω να κάνω ένα παιδί», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

«Προσπάθησα δύο φορές να υιοθετήσω ένα παιδί, αλλά δεν τα κατάφερα. Μετά τις ατυχίες των εξωσωματικών προσπάθησα να υιοθετήσω. Συγκεκριμένα, υπήρχε μια οικογένεια που η μητέρα δεν ήθελε τα παιδιά και ο αδερφός μου κι εγώ της είχαμε βρει σπίτι, φροντίζαμε τα παιδιά και μου είχε πει ότι θέλει να τα παρατήσει και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι. Και ξαφνικά, ενώ στηρίζαμε τα παιδιά, αυτή τα πήρε κι εξαφανίστηκε, την ψάχναμε όλοι και δεν τη βρίσκαμε», δήλωσε.

«Τελευταία, λοιπόν, είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια που είναι ορφανά, που είναι μόνα τους. Πάντα εγώ φροντίζω παιδιά. Γνώρισα ένα παιδάκι, το οποίο ήταν 16 μηνών, το είδα σε κάποιο ίδρυμα που πήγα και πρόσεχα τα παιδιά. Και επί οκτώ μήνες πήγαινα καθημερινά και το φρόντιζα το μωρό αυτό. Με την έγκριση του ιδρύματος το πήρα και το Πάσχα. Το παιδί δεν είχε όνομα και του έδωσα του μπαμπά μου το όνομα κι έκανα όλες τις προετοιμασίες και τις διεργασίες για να το υιοθετήσω.

Υπήρξε αυτό το θέμα της ηλικίας, μετά από μια ηλικία δεν μπορείς να υιοθετήσεις ένα παιδί 16-18 μηνών. Με πόνεσε πάρα πολύ αυτή η ιστορία γιατί ήμουν πολύ καιρό μαζί του. Είδα πώς βίωνε τη μοναξιά και την αγάπη, όχι μόνο αυτό, αλλά και τα άλλα παιδάκια που ήταν εγκαταλελειμμένα. Είναι ένα θέμα που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν κατάφερα να το υιοθετήσω παρά όλες τις προσπάθειες», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπώρησε

«Πέρασα ένα αυτοάνοσο, το οποίο δεν βρήκαν οι γιατροί από πού προέρχεται, αλλά νομίζω ότι ήταν μια συγκυρία πραγμάτων. Πιέστηκα πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια να δουλεύω και μπορεί να ήταν κι ένας λόγος πολύ σοβαρός αυτός. 

Αλλά ήθελα να το προσπαθήσω, το έκανα, πέρασα από αυτή τη δραματική και τραγική διαδικασία της αρρώστιας αυτής, που ήταν καθαρά αυτοάνοσο, το οποίο με ταλαιπώρησε, αλλά είχα δύναμη ψυχής και κατάφερα να το ξεπεράσω και να προχωρήσω», είπε η Ρούλα Κορομηλά.