Προβλήθηκε, την περσινή σεζόν, από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και κέρδισε το κοινό. Φέτος, όμως, άλλαξε στέγη και από τις 11 Ιανουαρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 16.00 θα κρατά συντροφιά από τη συχνότητα του ANT1. Η μαγειρική εκπομπή «Food N’ Friends» μετακομίζει στο κανάλι του Αμαρουσίου και οι Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης αναλαμβάνουν δράση. 

«Μία κουζίνα, ένας καταξιωμένος chef - παρουσιαστής,  ένας ανατρεπτικός κωμικός – συγγραφέας, ένας απρόβλεπτος καλεσμένος, δύο συνταγές, πολλοί γαστρονομικοί πειρασμοί, πολλά γέλια και σίγουρα όχι μία ακόμα εκπομπή μαγειρικής.

Στην πιο χαλαρή και διασκεδαστική παρέα του Σαββατοκύριακου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Ηλίας Φουντούλης θα υποδέχονται, στην ειδικά διαμορφωμένη feel good κουζίνα τους, ξεχωριστά πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων, του θεάτρου, του κινηματογράφου, της μουσικής, του αθλητισμού και της τηλεόρασης.

Οι δύο παρουσιαστές προέρχονται από διαφορετικά background, αυτό που τους ενώνει είναι η φιλία τους και η αγάπη τους για τη μαγειρική, το καλό φαγητό, την παρέα και το χιούμορ. Στον ζεστό χώρο της κουζίνας τους, που θυμίζει αίθουσα γαστρονομικών σεμιναρίων, θα κουβεντιάζουν με τον καλεσμένο τους χωρίς να κάνουν talk show, θα μαγειρεύουν χωρίς να τηρούν τους συμβατικούς όρους της μαγειρικής και κυρίως θα διασκεδάζουν και θα περνούν καλά», αναφέρει η ανακοίνωση του ANT1.