Το «Greece’s Next Top Model» ολοκληρώνεται την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και το επεισόδιο της Τρίτης έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Οι 4 φιναλίστ κατέφθασαν ντυμένες στα ολόμαυρα σε μια εντυπωσιακή βίλα στα σύνορα με την Ελβετία, για την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης. Έπρεπε να ενσαρκώσουν τις Ιταλίδες χήρες σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό, ποζάροντας στο φακό του Nικόλα Αριστείδου.

Τα πράγματα άλλαξαν, όμως, ύφος και διάθεση στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου υποδέχθηκαν τα κορίτσια στο Autodromo Enzo e Dino Ferrari στην Ίμολα, για ένα κόνσεπτ που συνδύαζε δυναμισμό και αισθησιασμό. Ως σέξι μηχανικοί των pit stop, τα κορίτσια πόζαραν με στενά φορέματα δίπλα σε μια vintage formula1, σε μια φωτογράφηση γεμάτη χρώμα και ταχύτητα. 

Μετά την ολοκλήρωση των δύο δοκιμασιών, Κέισι, Άννα Μαρία, Μαρία και Κάτια επέστρεψαν στην Αθήνα και βρέθηκαν στο πλατό. Οι φωτογραφίες απέδειξαν το επίπεδο στο οποίο έχουν φτάσει τα επίδοξα μοντέλα, με τη Μαρία Μιχαλοπούλου να αποχωρεί και τις Κέισι Μίζιου, Άννα Μαρία Ηλιάδου και Κάτια Ταραμπάνκο να περνούν στον τελικό.

Η επίθεση της Κέισι στη Μαρία

Πριν την αποχώρηση της Μαρίας, η Κέισι Μίζιου προέβη σε μια λεκτική επίθεση κατά της Μαρίας Μιχαλοπούλου. «Θέλω να πω κάτι, δεν θέλω να παρεξηγηθεί όποια είναι να παρεξηγηθεί γενικά, απλά θέλω να το πω γιατί θέλω να νιώθω εγώ καλά. Θα μιλήσω για μένα, την Άννα Μαρία και αυτό περιλαμβάνει και την Κάτια. Είμαστε τρία κορίτσια που μπήκαμε εδώ μέσα γιατί όντως αγαπούσαμε το μόντελινγκ και δεν μπήκαμε εδώ μέσα για να δούμε πως θα πάει, μήπως μου ταιριάζει, επειδή δεν έχω κάτι άλλο να κάνω, ας ασχοληθώ με αυτό. Είναι κάτι που αγαπούσαμε εξαρχής.

Εσύ δεν ξέρουμε αν ακόμα έχεις βρει αυτό το κομμάτι και πιστεύω ότι ειλικρινά μας αξίζει που είμαστε εδώ, όχι ότι αναιρώ τη δική σου προσπάθεια και τη δική σου απόδοση. Δεν θέλω να σε υποτιμήσω σαν παίκτρια και σαν απόδοση, απλά είναι αυτό το οποίο πιστεύω και αφού είναι η ευκαιρία και λίγο πριν φύγουμε, είπα να το αναφέρω. Ήρθες για να πεις… μπας και! Δεν έχεις συνειδητοποιήσει το που βρίσκεσαι και τι συμβαίνει γύρω σου. Και αυτό φαίνεται», είπε η Κέισι Μίζιου.
«Το να μου λένε ότι εσύ δεν αξίζεις να είσαι εδώ πέρα γιατί εμείς αγαπάμε από την αρχή το μόντελινγκ και το είχαμε πάρει στα σοβαρά, άμα δεν το είχα πάρει στα σοβαρά δεν θα ήμουν εδώ πέρα. Άμα δεν είχα κάνει όλη αυτή την προσπάθεια δεν θα ήμουν εδώ πέρα. Άμα αυτές που το γνωρίζανε και το αγαπούσανε το βρίσκανε δύσκολο, εγώ το βρήκα παλούκι γιατί έπρεπε να αλλάξω όλη μου την κοσμοθεωρία», είπε η Μαρία στην κάμερα.