Έπειτα από τρεισήμισι μήνες το ριάλιτι μόδας του STAR, «Greece’s Next Top Model», αποχαιρέτισε το κοινό με πολλές εκπλήξεις. Σε έναν τελικό που τα είχε όλα, η μεγάλη έκπληξη έγινε στο τέλος και υπήρξαν δύο νικήτριες, η Άννα Μαρία και η Κάτια οι οποίες θα μοιραστούν το έπαθλο.

«Περισσότεροι από 500.000 άνθρωποι μπήκαν να ψηφίσουν στα πρώτα δευτερόλεπτα και έπεσε το σύστημα... Οπότε, επειδή το κοινό δεν μπόρεσε να καταθέσει τη ψήφο του και υπήρξε ισοπαλία, νικήτριες είναι και η Άννα Μαρία και η Κάτια», είπε η Βίκυ Καγιά με τα κορίτσια να μην πιστεύουν στα αυτιά τους. 

Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός, έδωσαν στις δύο νικήτριες 112 βαθμούς. 

 

 

 

 

Αναλυτικά οι βαθμολογίες

 

 

 

Στην πρώτη δοκιμασία, όπου οι καλλονές πόζαραν με κοσμήματα και μπουρνούζια, η Άννα Μαρία Ηλιάδου κέρδισε τέσσερα δεκάρια με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να λέει ότι είναι η καλύτερη φωτογραφία και στα δύο «GNTM». Η Κέισι Μίζιου πήρε τρία εννιάρια και ένα οκτάρι από τον Άγγελο Μπράτη, ενώ η Κάτια Ταραμπάνκο τέσσερα εννιάρια.

 

 

 

Στη δεύτερη δοκιμασία, όπου οι φιναλίστ πόζαραν ως ντίβες σε πάρτι, η Άννα Μαρία κατέκτησε μόλις ένα εννιάρι και τρία οκτάρια, η Κέισι ένα δεκάρι και δύο εννιάρια, η Κάτια τρία δεκάρια και ένα οκτάρι.

 

 

 

Μετά τις δύο δοκιμασίες, λοιπόν, η Κάτια είχε προβάδισμα με 74 βαθμούς, με την Άννα Μαρία να έπεται με 73 και την Κέισι να συγκεντρώνει 72.

 

 

 

Η τρίτη φωτογράφιση, στην οποία τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν με τους συντρόφους τους, κρίθηκε live. Η Άννα Μαρία κέρδισε τρία δεκάρια και ένα εννιάρι, η Κέισι τέσσερα εννιάρια, ενώ η Κάτια εντυπωσίασε  με δύο δεκάρια και δύο εννιάρια. 

 

 

 

Στο τέλος, λοιπόν, της βαθμολογίας των κριτών, η Άννα Μαρία ισοβάθμησε με την Κάτια συγκεντρώνοντας 112 βαθμούς και η Κέισι ακολούθησε με 108.