Είναι ένα από τα φορμάτ που, σίγουρα, έχουν απασχολήσει για το δεύτερο μισό της σεζόν. Το «My style rocks» ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέο κύκλο στο ΣΚΑΪ, μέσα στον Ιανουάριο του 2020, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη

Αν και η κριτική επιτροπή δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη, Λάκης Γαβαλάς, Έλενα Χριστοπούλου και Στέλιος Κουδουνάρης πιθανότατα θα είναι η τριάδα-φωτιά ενώ αναμένονται πολλές εκπλήξεις και στο κομμάτι της επιλογής κοριτσιών. 

Τη στιγμή, λοιπόν, που όλα τα παραπάνω προετοιμάζονται, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ προσπαθούν να φτιάξουν το σωστό προγραμματισμό προκειμένου το ριάλιτι μόδας να πιάσει κορυφή στους πίνακες της Nielsen.

 Έτσι, οι πρώτες σκέψεις θέλουν το «My style rocks» να παίρνει καθημερινά lead in από τον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό μεσημεράκι» στις 17.00, κρατώντας συντροφιά για σχεδόν τρεις ώρες. 

Αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές στο πρόγραμμα του καναλιού θα είναι πολλές.

Η τουρκική σειρά «Φτερωτός θεός», αλλά και τα τηλεπαιχνίδια «Guess my age» και «Boom» φαίνεται ότι θα κοπούν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, τα δύο τηλεπαιχνίδια που παρουσιάζουν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έχουν μέλλον λόγω της κακής απόδοσης στους πίνακες τηλεθέασης.