Το 2019 ήταν μία εξαιρετική χρονιά για το STAR. Κατάφερε τόσο με το «MasterChef» και το «Greece’s Next Top Model», όσο και με τις καθημερινές εκπομπές του, να κερδίζει πρωτιές στους πίνακες της Nielsen και να βάζει δύσκολα στους αντιπάλους. 

Τα στελέχη του σταθμού της Κηφισιάς δουλεύουν ήδη με πυρετώδεις ρυθμούς για το 2020 και το πρόγραμμα του δεύτερου μισού της χρονιάς, επιφυλάσσοντας εκπλήξεις και ευχάριστες τηλεοπτικές στιγμές στους τηλεθεατές. 

Συγκεκριμένα, το δυνατό χαρτί για τον Ιανουάριο θα είναι –χωρίς δεύτερη σκέψη- το «MasterChef». Η πιο επιτυχημένη συνταγή πρότζεκτ, που συνδυάζει στοιχεία ριάλιτι και την τέχνη της μαγειρικής, ετοιμάζεται να καθηλώσει και πάλι το κοινό στο σπίτι και να προκαλέσει φρενίτιδα.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, ή αλλιώς η dream team του καναλιού, θα κάνουν come back με τα γυρίσματα να έχουν ήδη ξεκινήσει. Στον αέρα έχει βγει ήδη και το πρώτο απολαυστικό teaser, που αποδεικνύει ότι έρχονται με φόρα για να «τρελάνουν» τους τηλεθεατές με την κριτική και τις ατάκες τους. 

Επενδύοντας στη μυθοπλασία

Στο παρελθόν τα στοιχήματα με τη μυθοπλασία δεν είχαν αποδειχτεί κερδοφόρα για το STAR. Ωστόσο, το 2020, οι ιθύνοντες θα προβούν σε κίνηση-ματ με την επιτυχία να θεωρείται δεδομένη. Στον προγραμματισμό θα προστεθεί η αστυνομική σειρά «Έτερος εγώ- Χαμένες Ψυχές» του Σωτήρη Τσαφούλια. Το σίριαλ, παραγωγής Cosmote TV που προβλήθηκε πριν λίγους μήνες από το συνδρομητικό κανάλι, παρουσιάζει μία σειρά δολοφονιών που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα. 

Ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλείται από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τον κατά συρροή δολοφόνο. Από την πλευρά των αρχών, την υπόθεση αναλαμβάνει ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης) και ο αστυνόμος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης). 

Το ρόλο του ψυχιάτρου Φίλιππου Λαζαρίδη και Διευθυντή της Πρότυπης Ψυχιατρικής Κλινικής κρατά ο Άκης Σακελλαρίου, ενώ η Βίκυ Παπαδοπούλου υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, που καλύπτει την υπόθεση.