Την παραμονή μίας καινούργιας δεκαετίας «γεννήθηκε» το κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο ξεκίνησε να εκπέμπει την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 1989.

Η παρθενική εκπομπή του σταθμού με παρουσιαστή τον Τέρενς Κουίκ, αλλά και το ποικίλο πρόγραμμά του που ακολούθησε επί τρεις δεκαετίες περιλαμβάνονται στο βίντεο, που ξυπνά μνήμες στους τηλεθεατές του.

Τα προγράμματα του ΑΝΤ1 κατάφεραν να σημειώσουν εντυπωσιακά ρεκόρ, όπως για παράδειγμα η «Λάμψη», η οποία είναι η μακροβιότερη καθημερινή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς κράτησε 14 χρόνια.

«Αραχτοί και Λάιτ», «Πάτερ Ημών», «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», «Εκείνες και εγώ», «Εγκλήματα» είναι μερικές από τις κωμωδίες που έγραψαν επίσης ιστορία και μέχρι σήμερα τις θυμόμαστε.

Ο ΑΝΤ1 έφερε επίσης τα καθημερινά μαγκαζίνο με το «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς και τον «Πρωινό Καφέ», ενώ η ψυχαγωγία υπήρξε από την πρώτη μέρα λειτουργίας του σταθμού η ραχοκοκαλιά του προγράμματός του.

Λαμπερά ονόματα του θεάματος και του πενταγράμμου, μουσικοί σε σπάνιες εμφανίσεις, συνεργασίες έκπληξη, θρυλικές σειρές και επιτυχημένες μακροχρόνιες εκπομπές σε ένα βίντεο διάρκειας 6:30 λεπτών.

Δείτε το βίντεο