Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη πρεμιέρα του «MasterChef 4» έχει ξεκινήσει, καθώς είναι προγραμματισμένη να γίνει τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 21.00. Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς επιστρέφουν και οι τηλεθεατές το μόνο βέβαιο είναι ότι ανυπομονούν για το νέο αυτό κύκλο. 

Το ευφάνταστο τρέιλερ που παίζει στον αέρα του καναλιού της Κηφισιάς, τις τελευταίες μέρες, και φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Κώστα Τριπύλα, έχει προκαλέσει εντύπωση κυρίως λόγω του γκουρμέ σάντουιτς που «πρωταγωνιστεί».

Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και ο Γιώργος Κρικοριάν βρέθηκαν στα παρασκήνια του τρέιλερ και ο Πάνος Ιωαννίδης διευκρίνισε: «Το σάντουιτς το έφτιαξε ο Θοδωρής Παπανικολάου. Έφτιαξε ένα πραγματικό έργο τέχνης με μαύρο ψωμί, με ένα μωβ χταπόδι, με φάβα, με κάτι μανιτάρια περίεργα. Έχει κάνει την υπερ-γκουρμεδιά σε βρώμικο». 

«Θα τους βοηθάω όσο μπορώ για να έχουν ένα όμορφο αποτέλεσμα. Το σάντουιτς μου πήρε πολλές μέρες να το παρασκευάσω και έβαλα όλη τη φαντασία μου», δήλωσε από την πλευρά του ο Θοδωρής Παπανικολάου.