Μία νέα άφιξη, πρόωρα τέλη τηλεπαιχνιδιών και πολλές ανακατατάξεις είναι τα βασικά στοιχεία του νέου προγράμματος του ΣΚΑΪ για το 2020. Οι ιθύνοντες μπορεί να κρατούν την πρωινή και μεσημεριανή ζώνη, χωρίς να τροποποιούν κάτι καθώς είναι εξαιρετικά ευχαριστημένοι από την απόδοση των ενημερωτικών και του Νίκου Μουτσινά, ωστόσο στην απογευματινή θα έρθουν τα πάνω-κάτω. 

Η έλευση του «My style rocks», από την 13η Ιανουαρίου, σημαίνει ότι το ριάλιτι μόδας θα κρατά συντροφιά από τις 17.05 έως τις 19.50, που ξεκινά το δελτίο ειδήσεων, καθημερινά. Κατερίνα Στικούδη και Έλενα Χριστοπούλου, Λάκης Γαβαλάς, Στέλιος Κουδουνάρης αναλαμβάνουν δράση στο νέο κύκλο ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχουν και οι παίκτριες που είναι έτοιμες για στυλ και κόντρα! 

Το εν λόγω φορμάτ μπορεί να έρχεται, ωστόσο τα τηλεπαιχνίδια «Guess my age» και «Boom» αποχαιρετούν το κοινό. Γιώργος Λιάγκας και Σάκης Τανιμανίδης έχουν γυρίσει και επεισόδια που δεν έχουν προβληθεί, τα οποία θα μπουν στο συρτάρι και ίσως επανέλθουν σε περίοδο έκτακτης ανάγκης.

Όσον αφορά στην τουρκική σειρά, «Φτερωτός Θεός», η σειρά ολοκλήρωσε τον πρώτο της κύκλο και τα υπόλοιπα επεισόδια επίσης θα παιχτούν κάποια στιγμή στο μέλλον. 

Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ αναμένουν να δουν αν το μέτρημα θα τους βγει και θα ανεβάσουν τα ποσοστά τους στους πίνακες της Nielsen. Στη συνέχεια αλλαγές θα υπάρξουν και στη βραδινή ζώνη, καθώς τα ριάλιτι όπως το «Big Brother» σίγουρα θα σημάνουν κι άλλες ανακατατάξεις.