Το νέο MEGA βρίσκεται στα σκαριά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους ανθρώπους του να συζητούν με πρόσωπα πρώτης γραμμής και να διαμορφώνουν το πρόγραμμα του καναλιού. Ένας από τους «σίγουρους» του νέου σταθμού είναι ο Γιάννης Πρετεντέρης, που έχει δώσει τα χέρια με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού εδώ και καιρό. 

Αν και το MEGA θα εκπέμψει, πιθανότατα, στα τέλη του μήνα, η εκπομπή του δημοσιογράφου φαίνεται ότι καθυστερήσει να βγει στον αέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, η «Ανατροπή» δεν θα περιληφθεί στο αρχικό πρόγραμμα, αλλά εξετάζεται για τον Σεπτέμβριο.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο ενημερωτικός τομέας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σταθμό. 

Οι σίγουρες εκπομπές του νέου MEGA

Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, Ράνια Τζίμα και Δώρα Αναγνωστοπούλου θα αναλάβουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το Σαββατοκύριακο και τις καθημερινές αντίστοιχα, μετατρέποντας την ενημέρωση σε γυναικεία υπόθεση. Στο δυναμικό του νέου MEGA έχει προστεθεί και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ένας από τους πλέον καταξιωμένους δημοσιογράφους της γενιάς του, που θα παρουσιάζει καθημερινή πολιτική εκπομπή η οποία θα δίνει το lead in στο δελτίο. 

Επιπλέον θα υπάρχει πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τους Νίκο Φιλιππίδη, που πρόσφατα μετακινήθηκε από τον ΣΚΑΪ, και Ντίνο Σιωμόπουλο, ενώ θα ακολουθεί και ένα δίωρο μαγκαζίνο με τους Θανάση Φουσκίδη και  Ανδρέα Παπαδόπουλο