Το ενδιαφέρον στρέφεται, εδώ και καιρό, στο νέο MEGA του Βαγγέλη Μαρινάκη, που οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν να βγαίνει στον αέρα στα τέλη του μήνα. Ο επιχειρηματίας και τα στελέχη του προχωρούν με σταθερά βήματα και στρατηγική στη στελέχωση του σταθμού και ειδικά στη δημιουργία ενός δυνατού ενημερωτικού προγράμματος. 

Η μία εκπομπή μετά την άλλη αρχίζουν να δρομολογούνται, με το πρωινό μαγκαζίνο να κρύβει πολλές εκπλήξεις. Την παρουσίασή του θα αναλάβουν ο Ντίνος Σιωμόπουλος και ο Νίκος Φιλιππίδης, ενώ είναι πολύ πιθανό να τους πλαισιώσει και η Μπάγια Αντωνοπούλου. Ρόλο σχολιαστή αναμένεται να έχει ο δημοσιογράφος Νίκος Φελέκης, ενώ έχουν ακουστεί και τα ονόματα του Γιώργου Παπαχρήστου και του Γιάννη Πρετεντέρη, του οποίου η εκπομπή πάει για Σεπτέμβριο. 

Ανατροπή με τον Γιάννη Πρετεντέρη

Αν και το MEGA θα εκπέμψει, πιθανότατα, στα τέλη του μήνα, η εκπομπή του δημοσιογράφου φαίνεται ότι καθυστερήσει να βγει στον αέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, η «Ανατροπή» δεν θα περιληφθεί στο αρχικό πρόγραμμα, αλλά εξετάζεται για τον Σεπτέμβριο. 

Οι σίγουρες εκπομπές του νέου MEGA

Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, Ράνια Τζίμα και Δώρα Αναγνωστοπούλου θα αναλάβουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το Σαββατοκύριακο και τις καθημερινές αντίστοιχα, μετατρέποντας την ενημέρωση σε γυναικεία υπόθεση. Στο δυναμικό του νέου MEGA έχει προστεθεί και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ένας από τους πλέον καταξιωμένους δημοσιογράφους της γενιάς του, που θα παρουσιάζει καθημερινή πολιτική εκπομπή η οποία θα δίνει το lead in στο δελτίο.