Ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις επέστρεψε, το απόγευμα της Δευτέρας, το «My style rocks» στο ΣΚΑΪ. Η Κατερίνα Στικούδη σε ρόλο παρουσιάστριας και οι Έλενα Χριστοπούλου, Στέλιος Κουδουνάρης, Λάκης Γαβαλάς στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής έδωσαν το δικό τους στίγμα από το πρώτο επεισόδιο στο ριάλιτι μόδας. 

Μάλιστα αποδεικνύεται ότι η πρώτη επίσημη είχε θετικό πρόσημο, καθώς η εκπομπή έκανε 18% στο σύνολο και 22,1% στους τηλεθεατές 18-54. Την ίδια ώρα, στην άκρως πλέον ανταγωνιστική ζώνη του απογεύματος, η πρεμιέρα του «Deal» στον ALPHA σημείωσε 15,4% και 16,9%, αντίστοιχα, ενώ ο «Τροχός της τύχης» του STAR κράτησε τα υψηλά του ποσοστά φτάνοντας το 19,9% στο σύνολο και το 18% στο δυναμικό κοινό. 

«Still Standing» και «Γυναίκα χωρίς όνομα», στον ANT1, έκαναν 18,7% και 17,7% στο σύνολο και 14,8% και 15,5% στο δυναμικό. Με τη συνέχεια να αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα, το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ αναμένεται να κερδίσει κι άλλο έδαφος στους πίνακες της Nielsen καθώς οι παίκτριες είναι καλά «εκπαιδευμένες». 

Η πρώτη εμφάνιση της εγγονής Τσοχατζόπουλου

Η Κιάρα Μαρκέζη είναι ο καρπός του έρωτα της φωτογράφου μοντέλων Μαρίας Μαρκέζη και του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου, γιου του Άκη Τσοχατζόπουλου. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν ενός έτους. Ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε και έχει δημιουργήσει νέα οικογένεια. Έχει κρατήσει το επώνυμο της μητέρας της γιατί δεν θέλει να την ταυτίζουν με τον παππού της, παρά τη μεγάλη αδυναμία που του έχει.

Στην πρώτη της εμφάνιση στο ριάλιτι δεν απέσπασε καλές κριτικές, συγκεντρώνοντας 2 βαθμούς από τον Λάκη Γαβαλά και 1 από τον Στέλιο Κουδουνάρη και την Έλενα Χριστοπούλου.