Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA έχει καταφέρει να σκαρφαλώνει ψηλά στους πίνακες της Nielsen, να θεωρείται επιτυχημένο και η ναυαρχίδα της ενημέρωσης για το σταθμού της Κάντζας. Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του είναι η εγκυρότητα, τα πλούσια ρεπορτάζ, αλλά και οι συνεντεύξεις των πολιτικών προσώπων που φιλοξενούνται. 

Έτσι, αυτή την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, το κεντρικό δελτίο θα μεταδοθεί εκτός στούντιο, απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου, απ΄ όπου ο Αντώνης Σρόιτερ θα παρουσιάσει την ειδησεογραφία της ημέρας και θα μεταδώσει τον παλμό της επικαιρότητας. 

Παράλληλα, όμως, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχτεί τον άνκορμαν στο Μέγαρο Μαξίμου, για να παραχωρήσει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.  Ο Πρωθυπουργός ανοίγει τα χαρτιά του στον Αντώνη Σρόιτερ για θέματα που αφορούν στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική.  Συγκεκριμένα, μιλάει για τις επόμενες κινήσεις του απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα.

Αποτιμά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και αποκαλύπτει τι διεμήνυσε στον Λευκό Οίκο σε σχέση με τις τουρκικές προκλήσεις. Επίσης, θα ερωτηθεί για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και τα σχέδιά του για την οικονομία.