Τις τελευταίες ώρες η είδηση της συμμετοχής του Αλέξη Γεωργούλη στο σόου του ANT1 «Your Face Sounds Familiar» έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, λόγω της θέσης που κατέχει στην Ευρωβουλή. Ακόμη και η «Εφημερίδα των Συντακτών», θετικά προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ, με ένα ειρωνικό tweet σχολίασε την εν λόγω εξέλιξη.

Οι συντάκτες της ίδιας εφημερίδας είχαν εκφράσει δριμεία κριτική για τη συμμετοχή του ηθοποιού και στο ευρωψηφοδέλτιο, αναφέροντας σε δημοσίευμα: «Από τότε που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη και η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε φανεί το φαιδρό της επιλογής».

Η συμμετοχή, πάντως, ενός Ευρωβουλευτή σε ένα φορμάτ μεταμφιέσεων σε ρόλο κριτή δεν δημιουργεί τις καλύτερες εντυπώσεις ούτε στους κοινούς θνητούς, που έχουν βάλει φωτιά με τα τιτιβίσματά τους στο Twitter.

Όλες οι λεπτομέρειες για το «Your Face Sounds Familiar»

Η αντίστροφη μέτρηση για το σόου μεταμφιέσεων του ANT1, «Your Face Sounds Familiar», ξεκίνησε και η εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε τους παίκτες και την κριτική επιτροπή. Την πρώτη Κυριακή του Φλεβάρη, Λάμπης Λιβιεράτος, Γιώργος Χρανιώτης, Στέφανος Μουαγκιέ, Νικόλας Ραπτάκης, Ηλίας Μπογδάνος, Ευριδίκη, Μαρία Ανδρούτσου, Δανάη Λουκάκη, Τάνια Μπρεάζου και Κατερίνα Κουκουράκη θα ανέβουν στη σκηνή για να ξεκινήσει μία ωραία «γιορτή» ως είθισται.

Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας και Μίρκα Παπακωνσταντίνου θα τους κρίνουν, με την ταλαντούχα ηθοποιό να αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη του φετινού κύκλου. Να σημειωθεί ότι η Μιμή Ντενίση, για επαγγελματικούς λόγους, δεν θα βρεθεί στο «Your Face Sounds Familiar».