Η απογευματινή ζώνη της μικρής οθόνης αποδεικνύεται σε δύσκολη υπόθεση για τους πρωταγωνιστές της. Το «My style rocks» έχει κάνει την εμφάνισή του και έχει να αντιμετωπίσει Μαρία Μπεκατώρου και «Still Standing», «Γυναίκα χωρίς όνομα» στον ANT1, «Deal» στον ALPHA, αλλά και τον «Τροχό της τύχης» του STAR. 

Ο ανταγωνισμός μεγάλος και οι «παίκτες» έτοιμοι για όλα, καθώς η πρώτη θέση είναι μόνο μία. Χαρακτηριστικά, λοιπόν, το απόγευμα της Τρίτης, το δεύτερο επεισόδιο του «My style rocks» τερμάτισε πρώτο στο δυναμικό κοινό… αλλά τελευταίο στο σύνολο. Το ριάλιτι μόδας, στους τηλεθεατές 18-54, σημείωσε 19% με το σίριαλ «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» να ακολουθεί με 16,5%, το «Deal» με 16,2%, το «Still Standing» με 15,5% και ο «Τροχός της Τύχης» με 13,8%. 

Στο σύνολο τα πράγματα αντιστράφηκαν τελείως, με τη Μαρία Μπεκατώρου να μην αφήνει την πρώτη θέση με ποσοστό 18,7%. Το «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» άγγιξε το 18,7%, ο «Τροχός της Τύχης» 17,8%, το «Deal» 16,2% και το «My Style Rocks» 15,5%. 

Τι είχαν δείξει οι πίνακες της Nielsen το απόγευμα της Δευτέρας 

Ανανεωμένο και με πολλές εκπλήξεις επέστρεψε, το απόγευμα της Δευτέρας, το «My style rocks» στο ΣΚΑΪ. Η Κατερίνα Στικούδη σε ρόλο παρουσιάστριας και οι Έλενα Χριστοπούλου, Στέλιος Κουδουνάρης, Λάκης Γαβαλάς στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής έδωσαν το δικό τους στίγμα από το πρώτο επεισόδιο στο ριάλιτι μόδας. 

Μάλιστα αποδεικνύεται ότι η πρώτη επίσημη είχε θετικό πρόσημο, καθώς η εκπομπή έκανε 18% στο σύνολο και 22,1% στους τηλεθεατές 18-54. Την ίδια ώρα, στην άκρως πλέον ανταγωνιστική ζώνη του απογεύματος, η πρεμιέρα του «Deal» στον ALPHA σημείωσε 15,4% και 16,9%, αντίστοιχα, ενώ ο «Τροχός της τύχης» του STAR κράτησε τα υψηλά του ποσοστά φτάνοντας το 19,9% στο σύνολο και το 18% στο δυναμικό κοινό. 

«Still Standing» και «Γυναίκα χωρίς όνομα», στον ANT1, έκαναν 18,7% και 17,7% στο σύνολο και 14,8% και 15,5% στο δυναμικό. Με τη συνέχεια να αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα, το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ αναμένεται να κερδίσει κι άλλο έδαφος στους πίνακες της Nielsen καθώς οι παίκτριες είναι καλά «εκπαιδευμένες».