Στην πρεμιέρα της παράστασης «Αξύριστα Πηγούνια», στο θέατρο Από Μηχανής», βρέθηκε ο Κλέων Γρηγοριάδης. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, «Happy Day», ο ηθοποιός και βουλευτής δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την απόφαση του Αλέξη Γεωργούλη να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar».

«Ο κύριος Γεωργούλης, όπως εγώ και οποιοσδήποτε βουλευτής των 300 ή των υπολοίπων που είναι στο ευρωκοινοβούλιο, δικαιούται να κάνει μια εργασία. Είναι φως φανάρι και μόνο αφελής θα πίστευε ότι το κάνει για τα χρήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά

«Είναι αστείος ο συσχετισμός δεδομένου ότι είναι προφανές πως κάποιος το κάνει κυρίως από καλλιτεχνικό άγχος. Να μη μείνει άπραγος καλλιτεχνικά και να μην αποκοπεί από τα πράγματα. Υπάρχει το άγχος να μην ξεχαστεί από το κοινό», πρόσθεσε. Σχετικά με την αμοιβή ενός ευρωβουλευτή και την αντίστοιχη ενός κριτή σε talent show, ο Κλέων Γρηγοριάδης είπε: «Η αμοιβή ενός ευρωβουλευτή είναι πολύ μεγάλη για να ασχολείται με τα ψίχουλα που θα εισπράξει από το Your Face Sounds Familiar».

Τα σχόλια και οι αντιδράσεις στο Twitter για τον Αλέξη Γεωργούλη

Τις τελευταίες ώρες η είδηση της συμμετοχής του Αλέξη Γεωργούλη στο σόου του ANT1 «Your Face Sounds Familiar» έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, λόγω της θέσης που κατέχει στην Ευρωβουλή. Ακόμη και η «Εφημερίδα των Συντακτών», θετικά προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ, με ένα ειρωνικό tweet σχολίασε την εν λόγω εξέλιξη.

Οι συντάκτες της ίδιας εφημερίδας είχαν εκφράσει δριμεία κριτική για τη συμμετοχή του ηθοποιού και στο ευρωψηφοδέλτιο, αναφέροντας σε δημοσίευμα: «Από τότε που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη και η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε φανεί το φαιδρό της επιλογής».

Η συμμετοχή, πάντως, ενός Ευρωβουλευτή σε ένα φορμάτ μεταμφιέσεων σε ρόλο κριτή δεν δημιουργεί τις καλύτερες εντυπώσεις ούτε στους κοινούς θνητούς, που έχουν βάλει φωτιά με τα τιτιβίσματά τους στο Twitter.