Στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και στην εκπομπή του STAR, «Στη Φωλιά των Κου Κου», παραχώρησε συνέντευξη ο Χάρης Ρώμας μιλώντας για όλα. Ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς «Καφέ της Χαράς» αναφέρθηκε στην επιτυχημένη επιστροφή, την επιλογή της Ρένιας Λουιζίδου αλλά τον έρωτα!

«Μετά το τέλος του Καφέ της Χαράς, τα πρώτα πέντε χρόνια δεν ήθελα καν να ακούσω για τηλεόραση. Ήθελα να γράφω συνεχώς και να παίζω διαφορετικά είδη θεάτρου… Πέντε χρόνια πριν σκέφτηκα να γυρίσω και τότε ανακάλυψα ότι κανείς δεν με περίμενε με ανοιχτές αγκάλες διότι περνάει ο χρόνος. Πολύ εύκολα ξεχνιούνται οι πολύ μεγάλες επιτυχίες και τα εξώφυλλα τύπου Μίδας της τηλεόρασης», είπε.

 

Όταν ο δημοσιογράφος του STAR αναφέρθηκε στην επιλογή της Ρένιας Λουιζίδου για τον ρόλο της Χαράς, ο Χάρης Ρώμας πρόδωσε: «Δεν θυμάμαι ποια ήταν η πρώτη επιλογή. Η Χατζησοφιά θα τα πει καλύτερα. Θυμάμαι ότι ήταν η τρίτη επιλογή η Ρένια. Όπως και στο Κωνσταντίνου και Ελένης, πρώτα ήταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο μυαλό μας και αμέσως μετά η Ελένη Ράντου».

Η αποτυχημένη προσπάθεια νέας σειράς 

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο για τον οποίο δεν βγήκε στον αέρα, τα τελευταία χρόνια, κάποια νέα σειρά με την υπογραφή του. «Η Βαβέλ ήταν να γίνει πριν μερικά χρόνια και μπορώ να πω πως άδικα δεν έγινε. Ήταν πολύ ωραία ιδέα και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα έκανε τον μικρό γιο». 

«Θεωρήθηκε τότε πως αυτό το προϊόν μπορούσε να περιμένει για να περάσει κάποιο άλλο προϊόν ενός γνωστού συναδέλφου και συνομίληκου μου, το οποίο όμως πάτωσε και κόπηκε πολύ γρήγορα», συμπλήρωσε.

Ερωτευμένος εδώ και εννέα χρόνια 

Ο Χάρης Ρώμας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κομμάτι «έρωτας» στη ζωή του. «Το πιο τρελό είναι ότι συνεχίζω να είμαι ερωτευμένος μετά από 9 χρόνια σχέσης. Υπάρχει η αίσθηση του έρωτα, απλά έχω μια κόπωση και δεν μπορώ να αποδώσω όσο πρέπει», πρόδωσε ο αγαπημένος δημιουργός.