Στο μάτι του κυκλώνα ξαναμπαίνει ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος διανύει ίσως την πιο δύσκολη επαγγελματική του χρονιά.

Το μεσημέρι της Πέμπτης είχε προγραμματισθεί να βγει στον αέρα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ο Λάκης Γαβαλάς

Όντας κριτική επιτροπή στο «My style rocks», ο εκκεντρικός Λάκης θα βρισκόταν στο στούντιο να παραχωρήσει συνέντευξη. Ωστόσο, δεν εμφανίσθηκε ποτέ και μόνο τυχαίο δεν ήταν. 

Την ώρα που ο Λάκης Γαβαλάς βρισκόταν στο μακιγιάζ, ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίσθηκε με περούκες αντίστοιχες με αυτές που χρησιμοποιεί ο κριτής του «My Style Rocks».

Ο πρώτος αποχώρησε έξαλλος από τα παρασκήνια χωρίς να μπορέσει κάποιος να τον μεταπείσει. 

Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη εβδομάδα η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δεν θα βγει στον αέρα, έπειτα από την απόφαση του ΕΣΡ. 

Τα προγράμματα που θα αντικαταστήσουν τον Λιάγκα

Χωρίς την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» θα είναι το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, την ερχόμενη εβδομάδα, έπειτα από την απόφαση του ΕΣΡ. Ο λόγος της εν λόγω ποινής είναι τα όσα συνέβησαν στον αέρα της εκπομπής και τα σχόλια που ακούστηκαν για την ασέλγεια σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ. 

Το δίωρο κενό που αφήνει το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο θα καλυφθεί από τους «Αταίριαστους», που θα κρατούν συντροφιά μία ώρα περισσότερο, από τις 10.00 έως τις 13.00, αλλά και από επαναλήψεις του τηλεπαιχνιδιού «Ο πιο αδύναμος κρίκος».