Συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο και στην εκπομπή «Στη φωλιά των  Κου Κου» παραχώρησε ο Χάρης Γρηγορόπουλος, μιλώντας για τη συμμετοχή του στο «Καφέ της Χαράς» αλλά και για τα «ζόρια» που είχε από τον ALPHA. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου», οπότε και έπρεπε να πάρει την άδεια της παραγωγής για να βρεθεί στα νέα επεισόδια του σίριαλ του ANT1. 

«Δεν χάρηκαν και πολύ με τη συμμετοχή μου στο Καφέ της Χαράς… Όταν μια σειρά είναι καθημερινή, υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία με τα σενάρια», σημείωσε. «Θα είμαι για 4 επεισόδια στο Καφέ της Χαράς λόγω της ανειλημμένης υποχρέωσης που είχα στον ALPHA, δεν μπορούσα να κάνω παραπάνω. Θεωρούν ότι είναι ανταγωνιστικά προϊόντα και έχουν δίκιο. Είναι γνωστή η αντιπαλότητα που έχουν τα κανάλια μεταξύ τους», πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός. 

«Εντάξει, τι να κάνουμε, το δεχόμαστε. Δεν χάρηκαν και πολύ με τη συμμετοχή και με το ζόρι με άφησαν να κάνω τέσσερα επεισόδια. Δεν γινόταν όμως να μην τα κάνω γιατί έπρεπε να γίνει μια σύνδεση μιας και είναι πολύ βασικός και αγαπημένος ήρωας ο Τρελαντώνης», κατέληξε.