Συνεχίζονται οι αντιδράσεις και τα σχόλια για τη νέα εκπομπή του ANT1, «Best Friend’s Fear», με τον Σάββα Πούμπουρα και τις φάρσες του να μπαίνουν στο μάτι τόσο του ΕΣΡ όσο και των ανθρώπων της τηλεόρασης. 

Ο Νίκος Μουτσινάς, το απόγευμα της Δευτέρας, σχολίασε ξανά την «πλάκα» που έκανε ο παρουσιαστής στην Ειρήνη Κολιδά και τον Τρύφωνα Σαμαρά, μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ. 

«Ξαναχτύπησε ο Πούμπουρας, δεν είναι ακόμα στη φυλακή, κακώς, αν με ρωτάς, κυκλοφορεί ελεύθερος και κάνει τις “πλάκες” του. Αθώες πλάκες, πλάκες παιδικές, πλάκες από αυτές που θες δίπλα σου και τον καρδιολόγο, παίρνεις όλη τη μονάδα ανάνηψης να υπάρχει εκεί κοντά, αχρείαστη να είναι.

Δεν την άφηνε να φύγει την Ειρήνη Κολιδά από το νοσοκομείο. Ωραία πλάκα; Ωραίο αστείο; Κουβαλούσαν κάτι αιμόφυρτους μπροστά της, αυτή να τα έχει χάσει… Τι αστείο ρε φίλε, ποιος το σκέφτηκε; Αυτή να τρέμει, να φωνάζουν οι άλλοι. Εκεί, λίγο πριν το έμφραγμα, εμφανίζεται ο Πούμπουρας πάντα με γέλια γιατί περνάει τέλεια, εξαιρετικά», είπε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής.