Η επιστροφή του «Your Face Sounds Familiar» στον ANT1 έχει ήδη συζητηθεί ιδιαίτερα, κυρίως λόγω της συμμετοχής του Ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη στην κριτική επιτροπή. Το σόου μεταμφιέσεων, όμως, ετοιμάζεται για μία λαμπερή πρεμιέρα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 20.45, με τη Μαρία Μπεκατώρου σε ρόλο παρουσιάστριας. 

«Οι τέσσερις κριτές του φετινού κύκλου, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και Μίρκα Παπακωνσταντίνου,  είναι όλοι πρόσωπα καταξιωμένα στην εγχώρια showbiz, με διαφορετικό background. 

Οι δέκα καλλιτέχνες που θα συνεπάρουν το κοινό με τις μεταμφιέσεις τους είναι, με αλφαβητική σειρά, οι: Μαρία Ανδρούτσου, Ευρυδίκη, Κατερίνα Κουκουράκη, Λάμπης Λιβιεράτος, Δανάη Λουκάκη, Στέφανος Μουαγκέ, Ηλίας Μπόγδανος,Τάνια Μπρεάζου, Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση. 

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος, το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.