Με μία μακροσκελή ανάρτηση στην επίσημη σελίδα στο Facebook των εκπομπών «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο», έγινε γνωστό το τέλος της συνεργασίας του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ

Έπειτα από πλήθος δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ, που εδώ και καιρό έκαναν λόγο για ρήξη στη σχέση των δύο πλευρών, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την αγαπημένη ομάδα. 

«Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον. Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ. Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.

Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ. Ενημερώνουμε πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Στελέχη του ΣΚΑΪ με τη σειρά τους απαντούν στον παρουσιαστή, δίνοντας τη δική τους εξήγηση.