Ο τέταρτος κύκλος του περιβόητου «MasterChef» επιστρέφει στην τηλεοπτική συχνότητα του STAR, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στις 21.00, για να κρατά συντροφιά στο κοινό για τρεις ολόκληρες ώρες. Η dream team των κριτών, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι έτοιμη για χιούμορ, ατάκες και σκληρή κριτική ενώ βάζουν ως στόχο να καθηλώσουν ακόμη περισσότερο τους λάτρεις της μαγειρικής.

Από πλευράς σταθμού και παραγωγής στόχος είναι να διατηρηθούν τα υψηλά ποσοστά, που πολλές φορές χτυπούν κόκκινο, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, από τις 21.00 έως τις 24.00. Αν και όλη η ομάδα ξέρει από ανταγωνισμό και επιτυχία, φέτος υπάρχει ένα ακόμη πρόγραμμα-φαινόμενο το οποίο θα πρέπει και να ξεπεράσουν.

Συγκεκριμένα, τις τρεις ημέρες προβολής, το ριάλιτι μαγειρικής θα έχει απέναντί του τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες». Το σίριαλ που σημειώνει σταθερά 35-40%, σε σύνολο και δυναμικό κοινό, αποτελεί το βασικό αντίπαλο του παιχνιδιού της Κηφισιάς και το ενδιαφέρον στρέφεται στη μεταξύ τους μάχη. Το κοινό, λοιπόν, θα γυρίσει για χάρη του «MasterChef» την πλάτη στη μυθοπλασία, ή οι «Μέλισσες» θα τσιμπήσουν τους σεφ και θα αναδειχθούν νικήτριες;

Όσον αφορά στους υπόλοιπους σταθμούς, ο ΣΚΑΪ και οι «8 Λέξεις» θα ανταγωνίζονται για λίγη ώρα, περίπου ένα τέταρτο, τα προαναφερθέντα μεγαθήρια. Τα στελέχη, παράλληλα, σκέφτονται τι μπορούν να βάλουν στον προγραμματισμό τους για να στέκεται το κανάλι με το κεφάλι ψηλά στο σκληρό ανταγωνισμό.

Να σημειωθεί βέβαια ότι στη μάχη θα μπει και το νέο MEGA, όπου εκείνη την ώρα θα ρίξει στην αρένα πιθανότατα σειρές από το πάλαι πότε μεγάλο κανάλι.