Το «MasterChef» βγήκε στον αέρα το βράδυ της Τρίτης, στις 21.00, στο STAR,και οι συγκινητικές ιστορίες δεν έλειψαν από το δεύτερο επεισόδιο. Η Κατερίνα Ελένη, που ζει τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία και δουλεύει σε κομμωτήριο, ήρθε στο στούντιο του ριάλιτι για να μαγειρέψει βελουτέ κολοκύθας με γαρίδες και οι κριτές την πέρασαν στην επόμενη φάση με τρία «ναι». 

Η Κατερίνα, βέβαια, έχει και μια τραγική ιστορία ζωής από πίσω, καθώς στα 14 της αποφάσισε κι έφυγε από το σπίτι της. «Έφυγα στα 14 από το σπίτι μου και τότε ξεκίνησα την κομμωτική. Μικρή ήμουν καλή μαθήτρια και όνειρό μου ήταν να σπουδάσω νομική. Επειδή οι συνθήκες δεν ήταν οι ιδανικές, χρειάστηκε να φύγω από το σπίτι και αποφάσισα να ακολουθήσω την κομμωτική όχι από επιλογή, αλλά αναγκαστικά γιατί έπρεπε να κάνω κάτι που θα μου φέρει γρήγορα άμεσο κέρδος, να μπορέσω να ορθοποδήσω μόνη μου. Πήγα σε σχολή στα 14 μου κι έκανα τρεις δουλειές ταυτόχρονα.

Οι γονείς μου χώρισαν σε πολύ μικρή ηλικία. Με τον πατέρα μου δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις. Και από τη στιγμή που δεν είχαμε σχέσεις με τον πατέρα μου, έπρεπε η μητέρα μου να δουλεύει όλη μέρα. Κάπου μέσα στα χρόνια της εφηβείας χάθηκε λίγο η μπάλα και υπήρξαν άλλες καταστάσεις. Δεν υπήρξαν αυτές οι συνθήκες που θα έπρεπε να υπάρχουν για να μεγαλώνει ένα παιδί σωστά. Κι έτσι αποφάσισα στα 14 να φύγω από το σπίτι.

Από επιλογή έφυγα στα 14 από το σπίτι. Από επιλογή είμαι μόνη μου. Από επιλογή δεν παντρεύτηκα έναν μαλ…α που θα με ταΐζει και θα με ποτίζει. Από επιλογή τα έχω κάνει όλα αυτά», δήλωσε χαρακτηριστικά.