Λίγες εβδομάδες μετά το πολύκροτο «διαζύγιο» του με το ΣΚΑΪ, ο Αντώνης Κανάκης παραχώρησε συνέντευξη στη εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και την Αφροδίτη Γραμμέλη. Ο γνωστός παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» απάντησε στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, μιλώντας μάλιστα και για το τηλεοπτικό του μέλλον. 

Αναφερόμενος στο τι του άφησε όλη αυτή η περιπέτεια με τον ΣΚΑΙ, είπε: «Την απόλυτη επιβεβαίωση ότι, όσο κι αν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, πάντα θα εμφανίζονται άνθρωποι στη ζωή σου… το ποιόν των οποίων θα σου θυμίζει ότι δεν έχεις δει τίποτε ακόμη». 

«Είμαστε σε ουσιαστικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, όπως είναι φυσικό, αλλά θα μου επιτρέψεις να μην αποκαλύψω κάτι περισσότερο, αφού οι διαδικασίες αυτές έως ότου καταλήξουν κάπου αφορούν μόνο τις εμπλεκόμενες πλευρές», δήλωσε για τις επαφές με στελέχη καναλιών που κάνει. 

Όσον αφορά στο πότε θα κάνουν το επόμενο βήμα και αν θα δούμε «Ράδιο Αρβύλα» φέτος τηλεοπτικά, ξεκαθάρισε: «Αν και είμαστε πανέτοιμοι να βγούμε στον αέρα από τον Οκτώβριο που μας πέρασε, αυτή τη στιγμή, με όλα αυτά τα γεγονότα νωπά, δεν είμαι σε θέση να απαντήσω στην ερώτηση αυτή. Είναι πολύ νωρίς και συγχρόνως βρισκόμαστε σε ένα οριακό χρονικό σημείο για την τρέχουσα σεζόν. Από την άλλη, ποτέ δεν ξέρεις και τίποτα δεν αποκλείεται.

Όμως, επειδή αυτό που κυρίως πάντα μας ενδιαφέρει είναι η επικοινωνία με τον κόσμο και το μοίρασμα της δουλειάς μας μαζί τους, αυτή την επικοινωνία θα τη φροντίσουμε με τις διαδικτυακές μας εκπομπές, όπου για μας είναι ένας καινούργιος και πολύ ενδιαφέρων κόσμος, από τον οποίο έχουμε ήδη εισπράξει ιδιαίτερα έντονο το πόσο πολύ και πόσο αποτελεσματικά η τηλεόραση του σήμερα έχει καταφέρει να απαξιώσει τον εαυτό της».