Στο νέο επεισόδιο των Bootcamps του «MasterChef», το βράδυ της Δευτέρας, η Γιώτα από τον Βόλο πρωταγωνίστησε. Η παίκτρια, που στην πρώτη της εμφάνιση είχε φτιάξει κεφτέδες και επέμενε ότι δεν είχαν πολύ λάδι, αυτή τη φορά έκανε μία συνταγή με κοτόπουλο απευθυνόμενη στην απλή νοικοκυρά.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήγε στον πάγκο της την ώρα της δοκιμασίας κι αφού επέμενε για το μπόλικο λάδι που είχε κι αυτό της το πιάτο, δεν σταμάτησε να την «πειράζει». Εκνευρισμένη η ίδια είπε στην κάμερα: «Τώρα μαγειρεύουμε, δεν γίνεται… αν θέλει να μιλήσουμε να κάνουμε άλλη ώρα».

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής του πιάτου, ο σεφ σοβάρεψε όταν τα λόγια έπαρσης της φάνηκε να τον ενοχλούν. Κρατώντας μάλιστα την ποδιά στα χέρια του, της είπε: «Αυτή η ποδιά έχει ένα τεράστιο αν…».

Η Γιώτα του διευκρίνισε ότι μαγειρεύει παραδοσιακά και ότι θέλει να προχωρήσει για να μάθει πράγματα, με τον Λεωνίδα να επισημαίνει: «Μέχρι τώρα πάντως σε ό,τι κι αν σε έχουμε ρωτήσει, θεωρείς ότι το κάνεις πολύ καλά… Δεν έχεις θέληση να ακούς». Στο τέλος, πάντως, της έδωσε την πολυπόθητη ποδιά λέγοντας ότι γνωρίζει ότι θα του βγάλει τα «συκώτια».