Το βράδυ της Τρίτης, στις 23.45, μετά τις «Άγριες Μέλισσες», η νέα εκπομπή του Τάσου Τέλλογλου με τον τίτλο «Special Report» κάνει την πρώτη της επίσημη στον ANT1. Ο δημοσιογράφος με την ομάδα του, μεταξύ των οποίων και ο Αντώνης Φουρλής, παρουσιάζουν μεγάλες έρευνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις και οδοιπορικά από την Ελλάδα και τον κόσμο. 

Στο πρώτο επεισόδιο, ένας πρώην φυματικός πνευμονολόγος και ορισμένοι από τους πιο μεθοδικούς επιστήμονες της χώρας προσπαθούν εδώ και καιρό να διαλευκάνουν ένα «άλυτο» πρόβλημα: την καθημερινή «ασφυξία» που καταγγέλλουν ότι νιώθουν από τη ρύπανση πολλοί από τους κατοίκους μίας από τις μεγαλύτερες πόλεις στην Ελλάδα-του Βόλου. 

 Παράλληλα, το «Special Report» και η Κέλλυ Χεινοπώρου ταξιδεύουν στην Λέσβο, τις ημέρες διαδηλώσεων και συγκρούσεων, και καταγράφουν σπάνιες εικόνες από το πιο διχαστικό ζήτημα που αντιμετωπίζει η χώρα: το προσφυγικό-μεταναστευτικό. Ένα αποκαλυπτικό οδοιπορικό στις ημέρες και τις νύχτες ανθρώπων που ζουν βίους παράλληλους στο ίδιο νησί αλλά αισθάνονται το ίδιο εγκλωβισμένοι. 
 
Ακόμη, η εκπομπή παρουσιάζει μία μουσικό που διδάσκει ελληνικά τραγούδια σε Τούρκους, ένα δάσκαλο που φροντίζει για την ελληνική «συνέχεια» στις σχολικές αίθουσες, ένα Ρωμιό ψαρά στις όχθες του Βοσπόρου και μία ζωγράφο με διεθνή καριέρα. Ο Αντώνης Φουρλής και το «Special Report» ταξιδεύουν στην Κωνσταντινούπολη για να συναντήσουν Έλληνες που ζουν και γράφουν τις δικές τους ιστορίες εκεί, ακόμα και τις ημέρες της ελληνοτουρκικής έντασης.