Το «MasterChef» αποδεικνύεται και πάλι ότι είναι ο πιο ανατρεπτικός διαγωνισμός μαγειρικής. Έτσι, στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι 24 παίκτες έπρεπε να περάσουν μία ακόμη δύσκολη δοκιμασία πριν μπουν στο σπίτι του ριάλιτι.

Οι τρεις μέντορες, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καθοδήγησαν ο καθένας την ομάδα του για να παρασκευάσουν ένα πιάτο. Οι τρεις παίκτες που είχαν την χειρότερη επίδοση ήταν η Γιώτα από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο Ηλίας από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά και ο Ηρακλής από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη.

Οι τρεις τους έπρεπε στη συνέχεια να φτιάξουν μια ομελέτα, ένα τηγανητό αβγό, ένα αβγό μελάτο και ένα ποσέ. Το χειρότερο πιάτο ήταν της Γιώτας, η οποία και αποχώρησε από το παιχνίδι ρίχνοντας τα βέλη της στους συμπαίκτες της. «Αυτό που έχω να πω για τα παιδιά που είναι στο MasterChef είναι να προσέχουν, να αγαπάνε πραγματικά, γιατί είναι κρίμα. Η υποκρισία εμένα δεν μου αρέσει. Προτιμώ να είμαι μόνη μου παρά να έχω ανθρώπους δίπλα να με χειροκροτούν, ενώ στην ουσία περιμένουν να πέσω», είπε.

Οι 23 που μπήκαν στο σπίτι και οι εντάσεις

Μετά την αποχώρηση της Γιώτας, οι 23 παίκτες μπήκαν στο σπίτι του ριάλιτι και δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι διαφωνίες από τις πρώτες κιόλας στιγμές. Η ένταση δημιουργήθηκε για τα δωμάτια και τα κρεβάτια, με τα αίματα να ανάβουν.

Η Ηλιάνα, που πήρε μαζί της τέσσερις βαλίτσες, ρώτησε τις συγκατοίκους της: «σε ποια από τις τρεις ντουλάπες να τις βάλω;». «Φυσικά και είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα να μην έχεις ντουλάπες. Που θα βάλεις όλη τη γκαρνταρόμπα που πρέπει να δείξεις στο MasterChef; Φυσικά, μη δείξεις τις ικανότητές σου, δείξε το styling. Ειλικρινά συγχύζομαι πάρα πολύ», είπε η Σεμίνα για την Ηλιάνα.