Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, το MEGA έκανε την πρώτη του επίσημη με νέα ιδιοκτησία και το ενδιαφέρον στρέφεται στις νέες του εκπομπές που θα βγαίνουν διαδοχικά στον αέρα. 

Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Βαγγέλη Μαρινάκη, του καινούργιο ιδιοκτήτη του σταθμού, είναι το αθλητικό ρεπορτάζ και οι εκπομπές τέτοιου περιεχομένου. Λόγος, άλλωστε, που ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έχει επιλέξει ονόματα πρώτης γραμμής, όπως τον Αντώνη Καρπετόπουλο

Ο δημοσιογράφος θα παρουσιάζει, κάθε Κυριακή, στις 22.00, το «Super Balla Live», έχοντας στο πλευρό του τους Κώστα Νικολακόπουλο, Μένιο Σακελλαρόπουλο, Ευάγγελο Μίχο, Κώστα Οικονομίδη, Σοφία Αλατζά, Ηρακλή Τσίκινη. Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η πρώτη εκπομπή της 23ης Φεβρουαρίου, που θα γίνει μετά το πολυσυζητημένο ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στην Τούμπα. 

Ο αγώνας, που θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι PAOK TV σε αναμετάδοση Αλέξη Σπυρόπουλου, θα αποτελέσει το μεγάλο αθλητικό «γεγονός» που θα σχολιαστεί από διαφορετική ματιά και οπτική γωνία, τόσο από το νέο MEGA του Μαρινάκη, όσο και από την αθλητική εκπομπή «Total Football» του OPEN και του Ιβάν Σαββίδη που ξεκινά στις 23.00.