Είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 και από τις αγαπημένες συνήθειες του κοινού, τα βράδια της Κυριακής. Το «Your Face Sounds Familiar» έκανε πρεμιέρα, την 16η Φεβρουαρίου, με τη λαμπερή Μαρία Μπεκατώρου να αναλαμβάνει χρέη παρουσιάστριας.

Αλέξης Γεωργούλης, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Σταρόβας και Γιώργος Μαζωνάκης κάθισαν στις καρέκλες των κριτών, ενώ από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν αυτή της Δανάης Λουκάκη. Η τηλεοπτική Παγώνα από τις «Άγριες Μέλισσες» μεταμορφώθηκε σε Λίτσα Διαμάντη και τα έδωσε όλα στη σκηνή του σόου μεταμφιέσεων.

Η ηθοποιός, μάλιστα, δεν ήταν μόνη της, καθώς πολλοί από τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά εποχής βρέθηκαν στο πλατό να την εμψυχώσουν.

Ωστόσο, μία ακόμη έκπληξη με άρωμα «Μελισσών» περίμενε το κοινό. Γκεστ εμφάνιση έκανε η Ελένη Καρακάση, η αγαπημένη Ρίζω ανέβηκε στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» και πήρε μέρος στην εμφάνιση του Λάμπη Λιβιεράτου. «Κι εμένα μου λείπετε πάρα πολύ! Ξέρεις πόσο αγαπώ το παιχνίδι, από όλες τις θέσεις που έχω βρεθεί. Όταν μου είπαν να έρθω να κάνω αυτό το υπέροχο γκεστ, δεν μπορούσα να αρνηθώ», είπε η Ελένη.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι μεγάλη νικήτρια στην πρεμιέρα του «YFSF» αναδείχθηκε η Τάνια Μπρεάζου. Η γνωστή τραγουδίστρια κέρδισε την πρωτιά με την εμφάνισή της ως Ariana Grande.