Η εβδομάδα ξεκίνησε δυνατά για το «MasterChef» του STAR, το βράδυ της Δευτέρας, καθώς -εκτός από τη δοκιμασία- το ενδιαφέρον τράβηξε η Σεμίνα Κατσίβα. Η νεαρή διαγωνιζόμενη δεν φόρεσε την ποδιά της όταν μπήκαν στην κουζίνα, κλαίγοντας.

Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς της απεύθυνε τον λόγο προκειμένου να εξηγήσει τι συμβαίνει, είπε: «Έχω ένα προσωπικό σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να αποχωρήσω. Δυστυχώς για κάποιους προσωπικούς λόγους σοβαρούς, οι οποίοι έχουν περισσότερη προτεραιότητα από το MasterChef – που ήταν ένα από τα πιο σημαντικά όνειρα μου – θα πρέπει να αποχωρήσω. Το MasterChef θα είναι εδώ και του χρόνου οπότε ίσως και να ξανασυναντηθούμε».

«Λυπάμαι ιδιαίτερα που το ακούω αυτό μιας και είσαι από την ομάδα μου. Ήθελα πολύ να είσαι στην ομάδα μου. Πρέπει να σου ζητήσω το pin και την ποδιά», απάντησε ο μέντοράς της. «Eμείς ήμασταν ενήμεροι ότι υπήρχε κάποιο θέμα, αντιμετώπιζε κάποιο θέμα η Σεμίνα και περιμέναμε να δούμε αν κάτι θα αλλάξει και θα μπορούσε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε, οπότε γι’ αυτό και αποχώρησε», ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Τα σχόλια στο Twitter για τον Σταύρο

Το πρώτο Mystery Box άνοιξε στο «MasterChef 4» και ο Σταύρος Γεωργίου κατάφερε να κερδίσει το πλεονέκτημα. Έτσι, επέλεξε ποιους παίκτες θα δυσκολέψει στην επόμενη δοκιμασία, στο Κουτί Δημιουργικότητας.

Οι επιλογές τους εξόργισαν τους συμπαίκτες του, καθώς επέλεξε την vegan Ντέμι να κάνει παστίτσιο με κανονικό κιμά. «Δεν πιστεύω ότι κινείσαι μόνο στρατηγικά. Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ κομπλεξικός. Μπορεί να έχει καταλάβει ότι έχω κάτι παραπάνω από αυτόν», είπε η Μαριάννα για την οποία σχολίασε ότι θα πάρει αυτό που της αξίζει.

Η στάση, το ύφος και οι επιλογές του έκαναν «έξαλλους» και τους χρήστες στο Twitter, οι οποίοι έκαναν συγκρίσεις με την Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.