Τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη που έδινε τις τελευταίες εβδομάδες. Η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά, αποχαιρέτισαν τον αγαπημένο τους αιώνιο έφηβο με συγκινητικά μηνύματα στα social media. 

Η Αλίκη, μάλιστα, βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στο «Happy Day στον ALPHA», θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και την στήριξή του. «Ο λόγος που συγκεντρώνω τις δυνάμεις μου είναι για να ευχαριστήσω τον κόσμο γι’ αυτή την αγάπη του προς το πρόσωπο του Κώστα, που έχει κάνει γενιές και γενιές να γελάνε…

Διατήρησα την ελπίδα μου μέχρι το τέλος, μέχρι να μου ανακοινωθεί το τέλος, γιατί απέδειξε 20 μέρες τώρα τι γίγαντα ήταν και τι μάχη έδωσε. Αυτές τις μέρες μου έλεγε ότι ήθελε να βγει έξω. Του έλεγα πόσο τον αγαπάει ο κόσμος. Το ήξερε και μίλαγε για την αγάπη αυτή. Ο Κώστας αγαπούσε τη ζωή, ήταν η ζωή η ίδια. Δεν σκεφτόταν ποτέ τον θάνατο, ήξερε ότι κάπου μακριά παραμόνευε αλλά δεν τον αφορούσε. Τον αφορούσε να ζει, να δημιουργεί, να αγαπάει και να αγαπιέται», εξομολογήθηκε η Αλίκη. 

«Αν δεν σε πειράζει, δεν έχω αντοχές μεγάλες και είναι ώρες κρίσιμες. Όταν θα ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες για την τελετή, να ξαναμιλήσουμε τότε», κατέληξε ολοκληρώνοντας αυτή την επικοινωνία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.