Ο κ. Μουτζούρης, εμφανίστηκε στην εκπομπή και αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για το επίμαχο βίντεο όπου εμφανίζεται να μιλάει απαξιωτικά για τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι διαχειρίζεται τις προσωπικές του συνομιλίες όπως θέλει: «Μπορώ να εκφραστώ όπως θελω, δεν το θέτω υπό την κρίση σας». 

«Δεν με ενδιαφέρει τι λεει ο Κουμουτσάκος», είπε αναφερόμενος στον επίσης προσκεκλημένο στο στούντιο, αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργο Κουμουτσάκο.

«Είστε παραποιητές της αλήθειας» είιπε εκνευρισμός ο Περιφερειάρχης προς τους οικοδεσπότες δημοσιογράφους. 

«Δεν συνομιλώ με τον κ. Μουτζούρη αν δεν ζητήσει συγγνώμη» είπε ο κ. Κουμουτσάκος, όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει τα όσα έλεγε ο Περιφερειάρχης. 

«Επεβλήθησαν οι απόψεις μου, αποχωρούν τα ΜΑΤ, κάνατε μεγάλη πατάτα που φέρατε στρατό εδώ να επιβάλει..

«Δεν συνομιλώ μαζί σας» επανέλαβε ο κ. Κουμουτσάκος

«Έτσι κι αλλιώς έχετε μπει στο περιθώριο» απάντησε ο Κώστας Μουτζούρης. «αποτύχατε στις συνομιλίες, διακοσμητικό στοιχείο είστε». 

«Να κι αν είναι οργισμένος»

Υπενθυμίζεται ότι σε βίντεο που κυκλοφόρησε, εμφανίζεται ο περιφερειάρχης να μιλά με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, και να λέει ότι τα ΜΑΤ πήγαν στο νησί της Λέσβου, ως «στρατός κατοχής, σαν μισθοφόροι στρατό του Ερντογάν».

Παράλληλα, ανεβάζει τους τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην μου κάνει παλικαριές ο πρωθυπουργός εμένα, δεν είμαι κανένα παιδάκι», ενώ σημειώνει ότι διαβάζει σε διάφορα sites ότι ο πρωθυπουργός είναι οργισμένος με τον ίδιο και προσθέτει:

«Ε, κι εγώ μπορώ να σου πω, να κι αν είναι οργισμένος».