Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 έχουν δώσει ήδη το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν στους συντελεστές της σειράς εποχής «Άγριες Μέλισσες». Οι λόγοι είναι προφανείς, καθώς το σίριαλ απογείωσε τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού και θεωρείται το φαινόμενο της φετινής χρονιάς. 

Ωστόσο οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να επαναδιαπραγματευτούν τα συμβόλαιά τους, καθώς κάθε επιτυχία «εξαργυρώνεται» και αποτυπώνεται και με τις αποδοχές που έχουν. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι οι μισθοί είναι χαμηλοί και κάποιοι από τους συμμετέχοντες έχουν αναφερθεί σε αυτό. Ο Τάσος Χαλκιάς, που έκανε ένα πέρασμα από το σίριαλ, είχε κάνει λόγο για ηθοποιούς που παίζουν για μόλις 600 ευρώ. «Μπήκε κανείς στον κόπο να ρωτήσει παίζουν τόσοι ηθοποιοί, τι χρήματα παίρνουν όλοι αυτοί;. Θέλω να σε πληροφορήσω ότι υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 600 ευρώ τον μήνα στις Άγριες Μέλισσες, οπότε ντράπηκα να ζητήσω λεφτά για ένα guest»,έχει δηλώσει.

Ακόμη, ο Λεωνίδας Κακούρης, που ενσαρκώνει τον Δούκα, δήλωσε ότι τα χρήματα που παίρνουν οι ηθοποιοί δεν έχουν καμία σχέση με τα λεφτά που έπαιρναν οι πρωταγωνιστές πριν από μερικά χρόνια, μιας και ακόμα διανύουμε χρόνια κρίσης. Τόνισε, μάλιστα, ότι το καστ των «Άγριων Μελισσών» πληρώνεται καλά, αλλά όχι όσο θα περίμενε κανείς.