Κάθε τηλεοπτική σεζόν απαιτεί στρατηγικές κινήσεις και έξυπνο σχεδιασμό για να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα στελέχη του ΑΝΤ1 το γνωρίζουν καλά αυτό, οπότε και έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται τι θα κάνουν για την επόμενη χρονιά. Θέλοντας να εκμεταλλευτούν τα νούμερα και τις πρωτιές της περιόδου που διανύουμε, έχουν ήδη λάβει κάποιες αποφάσεις. 

Αναφορικά με τη μυθοπλασία, που αποδείχτηκε το πιο δυνατό τους χαρτί, έχουν δώσει το πράσινο φως στις σειρές «Άγριες Μέλισσες», «Πέτα τη φριτέζα» και «Καφέ της Χαράς». Οι προαναφερθείσες έχουν κερδίσει το στοίχημα με το κοινό και οι ιθύνοντες θεωρούν ότι τα ίδια αποτελέσματα θα έχουν και την επόμενη σεζόν. 

Στα προγράμματα που θα συνεχίσουν είναι τα τηλεπαιχνίδια «Ρουκ Ζουκ» και «Still Standing» με τις Ζέτα Μακρυπούλια και Μαρία Μπεκατώρου, που σαρώνουν στη μεσημεριανή και απογευματινή ζώνη. Το ίδιο θα συμβεί και με την late night εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night show», που φέτος απογειώθηκε και φτάνει μέχρι και το 25-30%. 

Η Φαίη Σκορδά με το «Πρωινό» της είναι επίσης βέβαιο ότι θα βρεθεί στην ίδια ζώνη, σίγουρα όμως με αλλαγές και προσθήκες προσώπων. Στη θέση του θα παραμείνει και ο Γιώργος Παπαδάκης με το «Καλημέρα Ελλάδα», που αποτελεί την σταθερή αξία της πρωινής ενημέρωσης εδώ και τρεις δεκαετίες. 

Σε αναζήτηση σόου

Το μεγάλο στοίχημα για τους αντενικούς είναι το να βρεθεί και το κατάλληλο ψυχαγωγικό σόου. Οι άνθρωποι του σταθμού έχουν έρθει σε επαφή με παραγωγούς ξένων στούντιο, προκειμένου να βρουν εκείνο το πρότζεκτ που θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία στους πίνακες της Nielsen.