Εμφανίζεται σπάνια σε τηλεοπτικές εκπομπές και δεν δίνει πολλές συνεντεύξεις, όσο κι αν οι δημοσιογράφοι την κυνηγούν. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής του MEGA, «Nega Talk», και είχε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση με την Αθηναϊδα Νέγκα.

«Γράφω επιθεώρηση. Πάλι υπάρχει μια ελληνοβλάβη σε αυτήν εδώ την κίνηση με την έννοια ότι η επιθεώρηση είναι ένα είδος τελειωμένο, ανύπαρκτο στην Ελλάδα. Έχει έρθει το stand up, το οποίο είναι ένα είδος καθαρά αμερικάνικο, όλα τα παιδιά παίζουν stand up. Είναι ένα είδος η επιθεώρηση λοιπόν, που πέθανε, χάθηκε. Έχω μια μεγάλη ελπίδα να γίνει μια ανάσταση του Λαζάρου και να ξαναγίνει αυτό το είδος, το οποίο είναι καθαρά ελληνικό, γεννήθηκε στην Ελλάδα», είπε η ταλαντούχα ηθοποιός και σεναριογράφος.

Όταν σε εκείνο το σημείο η παρουσιάστρια σημείωσε πως «υπάρχει ο Μάρκος Σεφερλής», η Δήμητρα Παπαδοπούλου αρνήθηκε να σχολιάσει το όνομα λέγοντας: «Δεν θα μπω καθόλου σε αυτή την κουβέντα, είναι βαρετή. Δεν θέλω να μπω καθόλου σε αυτή την κουβέντα, δεν θέλω να ονοματίσω. Λέω Έλληνες, ελληνικό προϊόν, επιθεώρηση… Θέλω να μιλάω με έννοιες, μπορώ”;