Το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Ενώπιος Ενωπίω». Ο τηλεοπτικός Δούκας από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου, με το τηλεοπτικό κοινό να συντονίζεται για να τον απολαύσει. 

Έτσι, η εκπομπή έκανε 22,4% στο σύνολο και 20,4% στους τηλεθεατές 18-54, την ίδια ώρα που το «Nega Talk» με καλεσμένη την Δήμητρα Παπαδοπούλου έκανε 4% και 5,7% αντίστοιχα. 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο ρόλο του στο σίριαλ σημειώνοντας: «Ο Δούκας είναι εντελώς κόντρα ρόλος σε σχέση με τη δική μου προσωπικότητα. Είμαι ένας εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας από τον Δούκα… Προκειμένου να βρω και να ανακαλύψω τις ποιότητες του, ανέτρεξα σε αυτό που έχουμε όλοι. Στις μνήμες και στις αναμνήσεις. Έφερα στο μυαλό μου κάποιους ανθρώπους που, εκείνη την εποχή, ήταν ιδιαίτερα σκληροί γιατί ήταν και η εποχή ιδιαίτερα σκληρή. Δεν επέτρεπε να έχεις κάτι άλλο πέρα από το να καταφέρεις να επιβιώσεις την επόμενη ημέρα, οπότε υπήρξαν πολλοί άνθρωποι με κακοποιημένη παιδική ηλικία όπως και ο Δούκας με αποτέλεσμα αυτή η κακοποίηση να μεταφέρεται και στα δικά του παιδιά. Θεωρώντας ότι τα παιδιά του είναι κτήματα του και προέκταση του εγώ του».