Διαρθρωτικές αλλαγές αποφάσισαν να κάνουν τα στελέχη του OPEN στην καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή «Μεσημέρι #Yes». Κατερίνα Ζαρίφη και Παύλος Σταματόπουλος παραμένουν στις θέσεις των κεντρικών παρουσιαστών, όμως από την ομάδα αποχωρεί ο Ηλίας Γκότσης.

Ο πρώην παίκτης και νικητής του «Survivor», από σήμερα, δεν θα είναι στην εκπομπή, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στο Instagram. «Ένας όμορφος κύκλος έκλεισε. Πέρασα πολύ ωραία σε αυτή την πρώτη μου τηλεοπτική συνεργασία. Ευχαριστώ πολύ και από καρδιάς όλους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στο team της ομάδας μπαίνει ο Δημήτρης Μάρκος, ενώ στην ανακοίνωση του σταθμού για τις αλλαγές αναφέρεται: «Το Μεσημέρι #Yes ενισχύεται με infotainment διάθεση ως προς το περιεχόμενο, αλλά και νέα πρόσωπα. Οι δημοσιογράφοι του ενημερωτικού τμήματος του Open αναλύουν την τρέχουσα ειδησεογραφία, ενώ η ομάδα του «Έθνους» σε ειδική ενότητα μεταφέρει τηλεοπτικά τα αποκλειστικά ρεπορτάζ, αλλά και θέματα που βρίσκονται στα trends του διαδικτύου.

Επικαιρότητα, νέα της σόουμπιζ, αποκλειστικότητες, αλλά και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των ημερών με εξομολογήσεις και αποκαλύψεις είναι όλα… yes στο ανανεωμένο Μεσημέρι. Μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος, σε ρόλο σχολιαστή, καταγράφει παράλληλα τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, σε μια πρωτότυπη αυθόρμητη καθημερινή κουβέντα μαζί τους».