Αλλαγές στα τηλεοπτικά φορμάτ φέρνει η έξαρση του κοροναϊού, καθώς οι ιθύνοντες των καναλιών επιθυμούν να λάβουν όλα τα προληπτικά μέτρα που απαιτούνται. 

Έτσι, τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να μαγνητοσκοπήσουν το νέο επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar» χωρίς την παρουσία κοινού, που συνηθίζεται να υπάρχει. Αυτό σημαίνει ότι στο αυριανό γύρισμα θα είναι παρόντες μόνο οι συμμετέχοντες και οι συντελεστές, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και τις επόμενες εβδομάδες. 

Να σημειωθεί ότι, το απόγευμα της Τρίτης, το OPEN με επίσημη ανακοίνωση γνωστοποιούσε ακριβώς την ίδια απόφαση. «Ενόψει δύο ιδιαίτερα κρίσιμων μηνών για την εξέλιξη του κύματος της νόσου του κοροναϊού, ανακοινώνεται η απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού OPEN να μην δέχεται πλέον κοινό σε όσες εκπομπές του επέτρεπαν -λόγω κόνσεπτ- την παρουσία πολιτών στα στούντιο.
 
Τόσο το σόου Just The Two Of Us που θα κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 14 Μαρτίου, όσο και όλες οι εκπομπές του σταθμού που υποδέχονταν ως κοινό στο στούντιο πολίτες που επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν ζωντανά τα τηλεοπτικά δρώμενα, θα γυρίζονται πλέον παρουσία μόνο των απαραίτητων συντελεστών, με αυστηρή τήρηση των μέτρων υγιεινής -σύμφωνα με τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας», αναφέρεται.