Εκπλήξεις και επεισόδια που θα καθηλώσουν επιφυλάσσουν οι συντελεστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Η δημιουργός Μελίνα Τσαμπάνη δεν σταματά να δημιουργεί νέους ήρωες, μάλιστα, που σίγουρα αναστατώνουν τις ζωές των ηρώων στο Διαφάνι. 

Ένα από τα νέα πρόσωπα, που το κοινό είδε στο επεισόδιο της Πέμπτης, είναι ο Δημητράκης (Δημήτρης Κίτσος). Ο Δημητράκης πέρασε δύσκολη ηλικία εξαιτίας της κακοποίησης που δεχόταν από τον Κωνσταντή, τον Μελέτη και τον Σέργιο. Σήμερα προσπαθεί να ζει με αξιοπρέπεια, όμως, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης έχουν άλλα σχέδια, καθώς επιθυμούν να τον χρησιμοποιήσουν για να παγιδέψουν και να ξεφορτωθούν τον Κλεομένη.


Παύλος Κουρτίδης

Στο Διαφάνι θα εμφανισθεί και ο Λιας (Παύλος Κουρτίδης), εργάτης του Δούκα και ένα από τα πρωτοπαλίκαρά του. Σκληροτράχηλος και βίαιος, παίρνει μέρος στα αντίποινα του αφεντικού του κατά του συνεταιρισμού με απρόβλεπτες συνέπειες.


Αλίνα Κοτσοβούλου

Η Βασούλα Βονόρτα (Αλίνα Κοτσοβούλου) είναι η σύζυγος του Ηλία, μια γυναίκα φοβισμένη από τη βιαιότητα του άντρα της, που προσπαθεί να κρατήσει κι εκείνη κρυφές τις πράξεις του Ηλία κατά των αγροτών. Όταν η Ελένη την προσεγγίσει και δει σε τι συνθήκες ζει η Βασούλα, θα δώσει μάχη για να την γλιτώσει από τα χέρια του.