Η ψυχαγωγική εκπομπή, «Το Πρωινό», δεν θα βγει στον αέρα αύριο Δευτέρα, για προληπτικούς λόγους, καθώς η Φαίη Σκορδά βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση αποφάσισε όλοι οι συνεργάτες να παραμείνουν στο σπίτι τους για «καραντίνα» ενώ θα γίνει και η απαιτούμενη απολύμανση στο στούντιο. 

Το τρίωρο κενό που δημιουργείται θα καλυφθεί από επαναλήψεις προγραμμάτων, ενώ άγνωστο παραμένει το πότε η εκπομπή θα ξαναβγεί στον αέρα. 

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Το βράδυ του Σαββάτου, η Φαίη Σκορδά με ανάρτησή της στο Instagram ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορονοϊό. 

«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς, αποφάσισα να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι.

Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό. #μένουμε_σπίτι

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on