Δεν θα προβάλλεται για όλη την εβδομάδα η εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε», καθώς η διοίκηση του σταθμού λαμβάνει όλα τα προληπτικά μέτρα απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού. Το κανάλι, άλλωστε, έχει διαμορφώσει και ένα ειδικό πρόγραμμα με περισσότερη ενημέρωση κι έτσι όλες οι ψυχαγωγικές «μπαίνουν στον πάγο».

Η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την προαναφερθείσα εξέλιξη, γράφοντας στο Instagram. «Φίλοι μου, αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει όλοι να είμαστε δυνατοί και κυρίως να γίνουμε ασπίδα για εμάς και τους δικούς μας!

Έτσι και το “Ευτυχείτε” για προληπτικούς λόγους αυτή την εβδομάδα, θα μείνει σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο φόβος άλλωστε είναι ο μεγαλύτερος εχθρός. Μένουμε σπίτι λοιπόν, και επιστρέφουμε όλοι, ακόμα πιο δυνατοί! Σας στέλνω την αγάπη μου… εμείς θα τα λέμε από δω… Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Φίλοι μου, αυτές τις δυσκολες ώρες πρέπει όλοι να είμαστε δυνατοί και κυρίως να γίνουμε ασπίδα για εμάς και τους δικούς μας! Έτσι και το "Ευτυχείτε" @eutixeite για προληπτικούς λόγους αυτή την εβδομάδα, θα μείνει σπίτι. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο φόβος άλλωστε είναι ο μεγαλύτερος εχθρός. Μένουμε σπίτι λοιπόν, και επιστρέφουμε όλοι, ακόμα πιο δυνατοί! #menoumespiti Σας στέλνω την αγάπη μου...εμεις θα τα λέμε από δω... Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τ αγαπημένα σας πρόσωπα !

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on