Σταματούν τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Το σίριαλ εποχής, που σημειώνει τεράστια επιτυχία, θα προβάλλεται καθημερινά στις 22.15, με διπλό επεισόδιο, αλλά σε επανάληψη.

Ένας από τους πρωταγωνιστές, μάλιστα, ο Κωστής Σαββιδάκης, που υποδύεται τον παπά του χωριού, έκανε και μία σχετική ανάρτηση στο Instagram δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία όπου φορούν μάσκες.

«Από Δευτέρα 16/3 καθημερινά 22:15 δίπλα επεισόδια σε επανάληψη μέχρι νεωτέρας... Τα γυρίσματα των "Άγριων Μελισσών" παύουν μέχρι νεοτέρας. Για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Μένουμε σπίτι και αν έχουμε απρόσκλητους επισκέπτες, όπως ο παπάς, παίρνουμε τα μέτρα μας, βάζουμε την μάσκα μας, τα γαντάκια μας, και κρατάμε αποστάσεις», ανέφερε.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Από Δευτέρα 16/3 καθημερινά 22:15 δίπλα επεισόδια σε επανάληψη μέχρι νεωτέρας... Τα γυρίσματα των "Άγριων Μελισσών" παύουν μέχρι νεοτέρας. Για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Μένουμε σπίτι και αν έχουμε απρόσκλητους επισκέπτες, όπως ο παπάς, περνούμε τα μέτρα μας, βάζουμε την μάσκα μας, τα γαμτάκια μας, και κρατάμε αποστάσεις... #AgriesMelisses #papagrigoris #diafani #papaselfie #lenio #droso #stamirenes #ant1 #EimasteEna

A post shared by savvidakis_kostis (@savvidakis_kostis) on