Το πρώτο ζωντανό-live streaming επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα» βγήκε στον διαδικτυακό αέρα, το βράδυ της Δευτέρας 16 Μαρτίου, σημειώνοντας εντυπωσιακές επιδόσεις που αποτελούν μάλιστα ρεκόρ για τα δεδομένα του Youtube, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για το παγκόσμιο Youtube σε αναλογικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, η ζωντανή μετάδοση της σατιρικής εκπομπής σημείωσε τις εξής επιδόσεις: 130.000 συνολικά views κατά τη διάρκεια του live stream, 40.000 ταυτόχρονα views, 35’ μέση διάρκεια παρακολούθησης, 38,2% ανταπόκριση των χρηστών στα «impressions» (παγκόσμιος μέσος όρος 2-8%). 

Με δεδομένο μάλιστα πως η συνήθεια του διαδικτύου δεν είναι οι ζωντανές μεταδόσεις, αλλά η θέαση βίντεο σε βάθος χρόνου, ο μέσος όρος views των πετυχημένων live streaming μεταδόσεων στην Ελλάδα, κυμαίνεται μεταξύ 5000 και 12000 views. Αυτή ήταν και η αρχική πρόβλεψη του Ελληνικού τμήματος Youtube για το χθεσινοβραδινό live streaming. Φυσικά, όμως, οι «Ράδιο Αρβύλα» έσπασαν κάθε ρεκόρ και διέψευσαν ακόμη και τις προβλέψεις. 

Τα παραπάνω στοιχεία, καθιστούν το χθεσινοβραδινό ζωντανό επεισόδιο το πιο πετυχημένο με διαφορά Youtube live streaming έως σήμερα (με εξαίρεση μεγάλα ποδοσφαιρικά γεγονότα) και με το δεδομένο ότι τα views στο Youtube γίνονται σε βάθος χρόνου, ενδέχεται τις επόμενες εβδομάδες η συνολική θέαση του επεισοδίου να ξεπεράσει την αντίστοιχη τηλεοπτική. 

Όπως ανακοίνωσε, τέλος, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του, απόψε, στις 22.00, από το κανάλι στο Youtube, θα μεταδοθεί και το «Βινύλιο» σε μια «ελεύθερη», σχεδόν ραδιοφωνική εκδοχή.