Την Ακολουθία των Χαιρετισμών και της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας θα καλύψει ο ΑΝΤ1, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση. Οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδοθούν, σε απευθείας σύνδεση, από τον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου Νέας Ιωνίας, όπου θα τελεστούν κεκλεισμένων των θυρών. 

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου, 17.00 με 18.00, θα μεταδοθεί η Ακολουθία των Χαιρετισμών, μέσω του WEBTV του ΑΝΤ1και στο www.ant1news.gr, ενώ την Κυριακή 22 Μαρτίου, 7.45 με 9.00,  η  Θεία Λειτουργία από την τηλεόραση του ΑΝΤ1. 

«Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα, ο ΑΝΤ1 θέτει τη δύναμή του ως Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου και ενισχύει, μέσα από το τροποποιημένο πρόγραμμά του, τις προσπάθειες της Πολιτείας για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Στηρίζοντας την πρόσφατη οδηγία περί αποφυγής των συναθροίσεων σε κλειστούς χώρους, αλλά και δείχνοντας σεβασμό στο θρησκευτικό συναίσθημα μεγάλης μερίδας τηλεθεατών, ο ΑΝΤ1 θα καλύψει την Ιερά Ακολουθία των Χαιρετισμών και της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.