Ψήφο εμπιστοσύνης στις ενημερωτικές εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων έδωσε το κοινό, όλη την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς τα όσα συμβαίνουν με την πανδημία του κορονοϊού κάνουν την ανάγκη για ενημέρωση μεγαλύτερη. 

Οι ιθύνοντες των καναλιών αποφάσισαν να συνεχίσουν, με την ίδια λογική, τα προγράμματά τους και την ερχόμενη εβδομάδα, δίνοντας περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο στα δελτία και στις ενημερωτικές τους εκπομπές. 

Έτσι, από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, το «Mega Mag» του MEGA, με τους Θανάση Φουσκίδη και Ανδρέα Παπαδόπουλο (σ.σ η Δάφνη Καραβοκύρη απουσιάζει καθώς βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι της), θα βγαίνει στον αέρα στις 09.00 και όχι στις 10.00. Ακόμη, σχεδόν καθημερινά, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, στις 23.00, θα βγαίνουν στον αέρα έκτακτες εκπομπές για τον κορονοϊό. Τα ηνία της παρουσίασης θα αναλάβουν, εναλλάξ, ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Ράνια Τζίμα και η  Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Ο ALPHA επενδύει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και οι ιθύνοντες αποφάσισαν ότι και την ερχόμενη εβδομάδα ο Αντώνης Σρόιτερ θα βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα για δύο ώρες, από τις 19.00 έως τις 21.00. 

«Ενισχυμένη» ενημέρωση, όμως, παρουσιάζει και ο ΑΝΤ1, από τη Δευτέρα 23 έως την Παρασκευή 27 Μαρτίου. Εκτός του «Καλημέρα Ελλάδα», από τις 10.00 μέχρι τις 13.00 βγαίνει στον αέρα η έκτακτη «Πρωινή Ενημέρωση». Οι σειρές και τα τηλεπαιχνίδια που έπονται θα παίζουν σε επανάληψη, όπως και τα σίριαλ της prime time ζώνης. Το κεντρικό δελτίο με τον Νίκο Χατζηνικολάου θα ενημερώνει το κοινό από τις 19.30 έως τις 21.15, περισσότερη ώρα δηλαδή. 

Το OPEN, επίσης πιστό στις απαιτήσεις της εποχής, θα προβάλλει καθημερινά, από τις 05.30 έως τις 10.00, την ενημερωτική εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Νίκη Λυμπεράκη θα διαρκεί περισσότερο. Έτσι, θα ξεκινά στις 19.30 και θα διαρκεί μέχρι τις 21.00. 

Όσον αφορά στον ΣΚΑΪ, από τη Δευτέρα, θα συνεχίζει να παίζεται από τις 12.00 έως τις 14.00 ενημερωτική εκπομπή με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Νίκο Υποφάντη. Παράλληλα, το κεντρικό βραδινό δελτίο θα διαρκεί περισσότερο, από τις 19.50 έως τις 21.30, ενώ κάθε απόγευμα στις 17.05 θα προβάλλεται έκτακτη εκπομπή για τον κορονοϊό με τον Νίκο Στραβελάκη και την Εύα Αντωνοπούλου εναλλάξ. 

Η ΕΡΤ1, τέλος, προβάλλει και θα προβάλλει καθημερινά στις 16.00, ενημερωτική εκπομπή αναφορικά με τον κορονοϊό με παρουσιάστρια τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου αρχίζει στις 19.00 και έχει μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ τη σκυτάλη της ενημέρωσης αναλαμβάνει, μετά τις 20.45, η Όλγα Τρέμη, έως τις 22.00.