Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε τα στελέχη των καναλιών στην απόφαση να σβήσουν τις κάμερες στα στούντιο των σειρών και να σταματήσουν την προβολή πρωτότυπων επεισοδίων. Έτσι, στη μικρή οθόνη πρωταγωνιστούν επαναλήψεις αγαπημένων σίριαλ, που είναι μία καλή συντροφιά στο σπίτι. 

Για τη μειονότητα των τηλεθεατών που δεν έχει παρακολουθήσει «Άγριες Μέλισσες», στον ΑΝΤ1, ήρθε η στιγμή να πάρει την ιστορία από την αρχή και να μάθει τα πάντα για το Διαφάνι και τις αδερφές Σταμίρη. Η σειρά εποχής παίζεται καθημερινά, στις 22.00, με διπλό επεισόδιο σε επανάληψη μέχρι οι συντελεστές να αρχίσουν πάλι τα γυρίσματα. 

Στο ίδιο κανάλι, αλλά αυτή τη φορά το μεσημέρι, το διαχρονικό «Κωνσταντίνου και Ελένης», στις 14.00, χαρίζει άφθονο γέλιο με τις ιστορίες των δύο πρωταγωνιστών και τα μπλεξίματά τους. Και μπορεί να μετρά χρόνια στον προγραμματισμό του καναλιού που παίζεται σε επανάληψη, αλλά έχει αποδειχτεί no1 επιλογή στο δυναμικό κοινό. 

Λίγη ώρα αργότερα, στις 16.00, η επανάληψη του σίριαλ «Εγκλήματα» είναι μία καλή ευκαιρία οι τηλεθεατές να γελάσουν με την καρδιά τους. Οι βιτριολικές ατάκες της Σωσώς, ο έρωτας του Αλέκου και της Φλώρας, αλλά και η μοναδική Κορίνα, είναι λίγοι μόνο από τους λόγους της μεγάλης επιτυχίας. 

Ο ALPHA, στην prime time του, δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις κωμωδίες «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «το Σόι σου». Ακόμη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, το κανάλι της Κάντζας προσπαθεί να κρατήσει ευχάριστη συντροφιά στο κοινό με δύο σειρές που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα και θεωρούνται από τις μεγάλες επιτυχίες της ελληνικής τηλεόρασης. 

Από τις all time classic επιλογές στην prime time είναι το «Παρά Πέντε», που βγαίνει στον αέρα κάθε βράδυ στις 20.50 από τη συχνότητα του MEGA. Η Ντάλια, ο Σπύρος, ο Φώτης, η Ζουμπουλία και η Αγγέλα αναλαμβάνουν δράση και προσπαθούν να βρουν τη λύση στο δικό τους γρίφο, καθηλώνοντας το κοινό.