Φορτισμένη συναισθηματικά εμφανίστηκε η Κατερίνα Λένη, το βράδυ της Τρίτης, στο «MasterChef». Η εκρηκτική παίκτρια δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της, καθώς παραδεχόταν για πρώτη φορά ότι η ψυχολογία της είναι κακή. 

«Χθες χάλασε πάρα πολύ η ψυχολογία μου. Γύρισαν τα παιδιά από την έξοδο και για κακή τους τύχη, όταν άλλαζα μέσα στο δωμάτιο, ήταν ανοικτό το παράθυρο και είχε βγει η κλίκα της δικής μου ομάδας έξω από το σπίτι. Είχαν βγάλει τα μεγάλα φτυάρια. Δεν μπορείς να φανταστείς τι άκουσαν τα αυτιά μου από τον Γιώργο, από τον Ηλία, από τον Κωνσταντίνο και από την Ντέμη. Αυτό μου το επιβεβαίωσε και ο Σταυρής. Μου είπε ότι στο τραπέζι με έβριζαν», είπε η Κατερίνα στον Ηρακλή Αποστολίδη.

«Δεν θέλω να μεταφέρω όλες τις βρισιές γιατί ήταν πολύ υποτιμητικά όλα αυτά που άκουσα για το πρόσωπό μου. Είπε η Ντέμη “θέλω να την δαγκώσω και να της ρουφήξω το λαρύγγι. Άθλιος άνθρωπος είναι, αλλά λέω αυτά που πρέπει να ειπωθούν μπροστά στις κάμερες”. Είμαι πολύ φορτισμένη», πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια.