Κάποια σχόλια του Ηλία Κιαζόλι, κατά τη διάρκεια του τεστ δημιουργικότητας του «MasterChef» την Τετάρτη, έβγαλαν εκτός εαυτού τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο σεφ εμφανίστηκε ενοχλημένος και τα λόγια του «έσφαξαν με το γάντι» τον παίκτη. 

«Θέλεις να αλλάξεις τους κανόνες; Να σου δώσουμε τα χαρτιά και να μας πεις πόση ώρα θα μαγειρεύεις;», αναρωτήθηκε ο κριτής προς τον νεαρό διαγωνιζόμενο. «Τους χρόνους, τις δοκιμασίες και τα ζητούμενα – θα το πω μια τελευταία φορά – είμαστε εμείς εδώ για να τα ορίζουμε. Να τα βάζουμε κάτω, να λέμε τι ζητάμε και όποιος μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι στο ζητούμενο, το οποίο εμείς θα κρίνουμε αν είναι σωστό ή λάθος, μπορεί να έρθει μπροστά, να παραδώσει την ιδέα του, να ακούσει την κριτική. Μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί, προς Θεού, εννοείται, αλλά να το κρατάει για τον εαυτό του», πρόσθεσε.

«Κατανοητό; Το κάνω ξεκάθαρο για μία τελευταία φορά. Δηλαδή και ο Γιώργος που συγκρίνει τα πιάτα του με των γύρω του, μπορεί να το κάνει μόνος του. Αν θα είναι προτεινόμενος ή το καλύτερο πιάτο ή θα πάει στον εξώστη, θα το κρίνουμε εμείς. Γιατί μάντεψε ποιος είναι εδώ για να το κάνει… Πάρε το πιάτο και πήγαινε πίσω», συμπλήρωσε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Να σημειωθεί ότι αφορμή για τα παραπάνω ήταν κάποιες δηλώσεις του Ηλία, που έλεγε ότι είχε ελάχιστο χρόνο να μαγειρέψει κάτι δημιουργικό.